2777
2789

چرا هیچکی منو دوس نداره ن اکسم منو دوست داشت ن شوهرم منو دوست داره اکسم خواستگاریمم اومد خیلی بی ارزشم میکرد بعد ک من زنش نشدم ینی خانوادم راضی نشدن بعد زن گرفت اینقدر زنشو دوس داره براش همه کاری می‌کنه همش براش استوری می‌زاره من ستاره میخواستم خدا ماهشو به من داد یا زیباترین دختر جهان دوست دارم هیچوقت ب من اینجوری نمیگفت همیشه اعتماد به نفسمو خورد میکرد حتی بعضی وقتا منو میزد من خیلی آروم و مظلومم خیلی همه میگن اون زنش با کل فامیل دعوا کرده خیلی زنش زبون درازه بعد ک از اون رابط بد و گند بیرون اومدم توقع داشتم خدا یکی بفرسته طرفم ک خیلی دوسم داشته باشه ولی ندارن از نگاهش مشخصه از حرف زدنش سعی میکنم آرایش کنم خیلی ب خودم برسم ک بنظرش خوشگل باشم ولی تهش میاد خونه یه نگاه بد بهم می‌کنه بخدا تو کوچه خیابون خیلییی بهم نگا میکنن و آدمای دیگه حس خوب بهم میدن بهم میگن خوشگل ولی اونی ک باید نمیگه شوهرمم خیلیییی معمولیه همه میگن حیف شدم نمی‌دونم نمی‌دونم چرا چرا آدمای مهم زندگیم دوسم ندارن اخلاقم بد نیست. بیشتر از همه از خدا دلم گرفته اون می‌تونه کاری کنه نمیکنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وا چجوری تحمل میکردی

پسر عموم بود کل فامیل هم فهمیده بودن اولین نفری بود ک باهاش بودم بچه بودم از همه چی میترسیدم حاضر بودم این کارو کنه ولی رابطم تموم نشه 

پس دلیلش چیه

آنقدر اینطوری باهات رفتار کردن که فکر میکنید تو مشکل داری درسته؟

خودت رو باید دوست داشته باشی و به خودت احترام بذاری وقتی ببینند تو برای خودت ارزش قایل خودت رو ارزشمند میدونی باهات خوب رفتار میکنن این آدمایی که باهات این رفتار دارند یا به خاطر ارزش قایل نبودن برای خودته یا اینکه خودشون بلد نیستند چطور رفتار کنند

آنقدر اینطوری باهات رفتار کردن که فکر میکنید تو مشکل داری درسته؟خودت رو باید دوست داشته باشی و به خو ...

اره 

من خودمو دوس دارم ولی یکی بد بهم نگا کنه حس بدی میگیرم میگم شاید من بدم 

اگه فقط یکم دوسم داشتن این احساسو نداشتم نمی‌دونم شایدم افسردگی گرفتم 

اره من خودمو دوس دارم ولی یکی بد بهم نگا کنه حس بدی میگیرم میگم شاید من بدم اگه فقط یکم دوسم داشتن ا ...

من تاپیک های قبلیتون دیدم متوجه شدم خیلی به این که ظاهر خوبی داشته باشید وبهتون توجه زیاد نشون داده بشه توجه دارید 

و زیبایی براتون خیلی مهمه 

فکر نمیکنید یکم زیاد این توجه انتظار داری؟جدا از پسرعموت از آدم های دیگه چون آدمی که دست روی دختر بلند کنه همون بهتر که رفت راحت شدی