2777
2789
عنوان

خانمها هیچکه بوده بچه کلاس اولی داشته باشه و بچه مشق ننویسه

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 80 پست
کلا چون بچه ضربه دیده ای بوده و خستی زیاد کشیده میگن لوس شده

سختی

دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖

والله اگه کل سالم کارش نداشته باشم به هیچیش نیستاصلا تو عمرم هنچین بچه ای ندیدم تنش سالم باشه ولی وا ...

انشالله کم کم آروم بشه

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمکم کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا کمکت کنه عزیزم

توکل به خدا

دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖

اصلا نگاه نمیگنه به این چیزا دهنشو وا میکنه چشماشو میبنده تا ساعتها گریع و جیغ میزنه

عزیزم بایه بچه کلاس اولی دیگه دوستش کن ازاین بچه های مثبت بعدپیشنهادبده باهم‌مشق بنویسن یااینکه خودت توی خونه بامهربونی هی جلوچشمش بنویس مثلاشعربنویس بااحساس خوب براش بخون کم کم علاقمندش کن خواهشاباهاش لج نکن کلیدش دست خودته بچه شماروزی یک کلمه هم بنویسه قدم بزرگی برداشتید صبورباش یواش یواش کارروببرجلو

عزیزم اگر هر راهی رفتی و فکر میکنی بی فایده بوده ببر روانپزشک کودک  ببین شاید از  دارو چه نتبجه گرفتی بچه اگر مشکل تمرکز داشته باشه دارو میده یادگیری حتی ممکنه دوبرابر بشه بچه من ریتالین مصرف میکنه با ریتالین ازین رو به اون رو میشه میشینه سر تکالیفش یه روانپزشک ببری ضرر نداره حتی ممکنه برای مشکلات رفتاری دارو بده اذیتشاشم کمتر بشه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
عزیزم بچه شما حتما باید بره روانپزشک یه بار ببرینش ببخشید ناراحت نشی یه وقت چون پزشکم میگم بهت

اخه دختر من تحت نظر دکتر مغزو اعصاه و همچنین مشاور

پسرتADHDداره مثل پسر منه دقیقاً

دحتر من  بردمش مشاور و دکتر  گفتن نداره  حتی مدیر دبستانم گفت نیست ولی موقع درس که میشه این کار را میکنه انگار به اسم املا الرژی پیدا کرده

از معلمش نمیترسه که بنویسه؟پسر من خیلی حساب می‌بره از معلمش با علاقه نمیاد سمت درس و مشقش سر رفع تکل ...

والله نمیدونم هیچی نمیگه ظاهر معلم گه خوبه تو کلاسونمیدونم 

عزیزم اگر هر راهی رفتی و فکر میکنی بی فایده بوده ببر روانپزشک کودک ببین شاید از دارو چه نتبجه گرفت ...

من دخترم از بس از بچگی تا الان دارو خورده واقعا دیگه نمیخوام بدمش من همیشه میگم نکنه عوارض همون داروهاس 😔😔😔😔

من دخترم از بس از بچگی تا الان دارو خورده واقعا دیگه نمیخوام بدمش من همیشه میگم نکنه عوارض همون دارو ...

عزیزم من حدود سه سال پیش دقیق یادم نیست اون موقع نگران حرف زدن دخترت بودی مشکل شما رو از کاردرمان پسرم پرسیدم میگفت آسیب مخچه باعث مشکلات حسی میشه چون حس تعادلی رو درگیر میکنه بعد میگفت نیاز کاردرمانی ذهنی داره  بعد گفتم این بچه هوش خوبی داره میگفت هوش که همه چیز نیست  چون خیلی از بچه هایی که مشکل توجه دارن هوش عالی هم دارن مثل بچه خودم همون موقع به خودت هم گفتم الان هم از هوش مصنوعی پرسیدم که جوابای جامع و خیلی خوبی میده گفت آسیب مخچه باعث نقص توجه و بیش فعالی میشه به خاطر همون آسیب سیستم تعادلی که چند سال پیش درمانگر پسرم هم همینو میگفت گفتی دخترت بیش حسی شنوایی پیدا کرده که اینم نشونه به هم ریختگی حسیه چیزایی که گفتمو من متخصص نیستم ولی هفت سال درگیر اختلال پسرمم و تو توانبخشیا با درمانگرا درارتباط بودم یه اطلاعاتی کسب کردم و ازونجایی که شما و دخترت برام فرق دارید با بقیه کاربرا برای همین گفتم عزیزم شما دخترتو پیش یه روانپزشک کودک خوب و یه کاردرمانگر ذهنی باسواد و حرفه ای  ببر تهرانم که بهترین متخصصا رو داره  این مشکل تو حیطه کاری روانشناس و متخصص مغز و اعصاب نیست  بفهمی مشکل چیه راحت تر میتونی درستش کنی برای بیش حسی شنیداری هم الان با تربیت شنیداری درمان میکنند کاربر مامی همتا پسرشو میبره میگفت موثر بوده خود مشکلات شنیداری باعث علائم نقص توجه میشه شما که برای بچت همه کار کردی این دو جا رو هم ببر حتما روانپزشک کودک و کاردرمان ذهنی

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست