2777
2789
عنوان

ای خدا بچه چیه

102 بازدید | 22 پست

از موقعی که بچه دار شدم بیچاره شدم خیلی شر ..غذا نمیخوره نمیتونم بخاطرش سر کار برم اصلا بیرون برم ..نمی‌ذاره پوشکش کنم لباس تنش کنم خدایا خفم کرده ..شوهر احمق بیشعورمم اصلا خونه نیست که یه ساعت اینو نگه داره ..۱٫۵ سالشه بریدم 

عزیزم درکت میکنم 

منم سه ساله که مادر شدم .حسرت یه مهمونی درست و حسابی ب دلم مونده هرجا میریم با چشم گریون برمیگردم.

از دوسالگی بشدت شیطونتر میشن 

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احی چرااینقدر لج میکنه ببین چشه.

برادرزاده ی منم ی سال و نیمش فقط غذابزارجلوش بازی کنه صداش درنمیاد همه کاراشو زنداداشم میکنه

ببین باچی اروم میشه

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
عزیزم درکت میکنم منم سه ساله که مادر شدم .حسرت یه مهمونی درست و حسابی ب دلم مونده هرجا میریم با چشم ...

بخدا خسته شدم ..الانم این ویروس کوفتی گرفته ..بدتر شده ..آخه چرا راحتی و از خودم گرفتم چرا کارمو همه چیمو از خودم گرفتم

درک میکنم همسر من وقتی هم خونه باشه دختر پیشش نمیره بغلشم کنه گریه میکنه من حتی تا راه رو میرم پیش باباش نمیمونه مثل بچه شما کارایی که گفتین بدتر ازاون از ساعت ۱۱ شب نق میزنه یکسره تا ۶ صبح دیوونم کرده

احی چرااینقدر لج میکنه ببین چشه.برادرزاده ی منم ی سال و نیمش فقط غذابزارجلوش بازی کنه صداش درنمیاد ه ...

نه بابا از غذا فرار می‌کنه چون مریض هم شده ..همه جا عین آدامس بهم چسبیده .حتی توالت .چخدا می‌دونه چقدر عصبی میشم

وای توروخداااا من ۶روز دیگه بچم بدنیا میاد استرس گرفتم اگه اینجوری باشه ک وامصیبتاس 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
درک میکنم همسر من وقتی هم خونه باشه دختر پیشش نمیره بغلشم کنه گریه میکنه من حتی تا راه رو میرم پیش ب ...

اینقدر خسته شدم ..خیلی لجباز ..بچه ارومی نیست ..شوهرم احمق فقط میگه تو عصبی شدی دلیلشو ینی نمی‌فهمه..خر..الان بردمش حمام بخدا قسم ۴۰  دقه طول کشید لباس تنش کردم 

نه بابا از غذا فرار می‌کنه چون مریض هم شده ..همه جا عین آدامس بهم چسبیده .حتی توالت .چخدا می‌دونه چق ...

برامام غذانمیخوره فقط میزارن جلوش ک بازی کنه ساکت بشه حمومش کنن لباساشو پوشکشو درست کنن

خخخخخخخ

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم پسرم کچلم کرده الان ۳سالشه ولی جرات ندارم اعتراض کنم شوهرم کلا بچه نمیخواست من میخواستم الانم ت ...

وای اینجوری که خیلی سخت..یعنی بزرگ بشه اوضاع بدتر میشه ؟؟ خدایا اینقدر گریه کردم کم آوردم