2777
2789
عنوان

کسایی که خشکی چشم دارن

75 بازدید | 20 پست

رفتم دکتر گفت خشکی چشم داری

فقط چشم راستم تاره ولی علائمشو ندارم فقط چند وقت پیش چشمم(همین راست) گوشش و زیر عنبیه چشمم خیلی قرمز شده بود که خوب شد الان اصلا قرمز نیست فقط یکم خیلی کم گوشش انگار قرمز تره خیلی کممممم ولی احساس شن و ... تو چشم ندارم الانم یکمی احساس میکنم انگار هوا داره میخوره به چشمم و اینکه بعضی وقتا یهو درد میگیره

ولی از دیشب تا الان هر ۴ ساعت دارم قطره میریزم شبم اشک مصنوعی ریختم چرا تاریش خوب نمیشه؟ چقد طول میکشه تاریش خوب شه؟ این اصلا خشکی چشمه واقعا یا دکتر دیده سنم کمه گفته لابد خشکیه؟

تاری اصلا از خشکی چشمه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی سه ماه طول میکشه که تاری خوب شه؟

بستگی داره. من شدید بود تاری که نه ولی یه لایه هایی میومد جلوی دیدم و پلک که میزدم کنار میرفت انگار یه چیز کثیف توی چشمم بود. با قطره ریختن جواب داد. البته کنارش هویج زیاد میخوردم، شقیقه هامم ماساژ میدادم

یکی سر پا موند و رسید:)

بستگی داره. من شدید بود تاری که نه ولی یه لایه هایی میومد جلوی دیدم و پلک که میزدم کنار میرفت انگار ...

آخه برای من اونطوری نیست

همیشه یه چشمم تاره

اونطوری که شما میگین گاهی میشه

آخه برای من اونطوری نیستهمیشه یه چشمم تارهاونطوری که شما میگین گاهی میشه

بازم برو یه دکتر دیگه. ولی اگه تشخیص قطعی خشکی چشم داده با همون اشک مصنوعی خوب میشی نگران نباش

اخه میخوام بدونم قطره رو که بریزی همون لحظه تاری میره؟

نه اتفاقا این قطره ها خودشون تاری به وجود میاره حداقل تا پنج دیقه تار میبینی. به مرور از بین میره