2777
2789

خواهرم جداشده ۲۵سالشه 

تحصیلکرده هم هست و واقعا زیباست بدون عمل عین فرشته♥️

شوهرش معتاد بود برای همین بچه نیاورد و جداشد 

چندماهه با یه آقاپسر آشناشدن مجازی و فعلا هم همو ملاقات نکردن از قضا این آقا فامیل دور هم هست 

پسره خودش اومده دایرکت خواهرم و باهم اوکی شدن کاملا اتفاقی و بدون هیچ شناختی

حالا پسره یکم تندخو و زودرنجه و هی قهر میکنه

اوضاع مالیشم کاملا معمولی و سطح متوسط رو ب پایین 

تحصیلاتشم دیپمله و شغلش آزاد و املاکیه

خواهرم میگه همش بهم میگه وقتی باهم توی رابطه هستیم باید همه جوره باهم باشیم عاطفی و جنسی نداره چون ما فقط همو داریم و منم نیاز دارم و باید باهام رابطه داشته باشی 

خواهرمم قبول نکرده و بارها باهم کات شدن و باز برگشتن

الان سوالم اینه ک آیا راست میگن ک همه آقایون وقتی اینو میگن فقط بفکر استفاده از اون دختر هستن؟؟؟

و هیچ تصمیم جدی باهاش ندارن؟؟؟

لطفا کمک کنید خیلی سردرگمه♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهرت و شما  غیر این رو فکر میکنید که تاپیک زدی؟؟؟؟

چرا دختر ها هیچی در مغز ندارن😑

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

عزیزم چندبار تاپیک زدی تو همشم دوستان گفتن مناسب نیست دنبال سو استفادس دیگه چه جوابی می خوای بگیری

اگه چند بار تاپیک زده و نفهمیده پس دیگه کاری از دست ما بر نمیاد همین روزا خواهرش بند و به اب میده

به خواهرت بگو آدم دو باریه اشتباه نمیکنه خودت کلاهت قاضی کن ببین کسی که ازت روابط آزاد میخواد سالمه از لحاظ روحی

ماشالله هیچیش هم اوکی نیست توقعش زیاده

بفرما جلو ته صف مال خودمه

این دید جداشده و بچه نداره گف بزار باش حال کنم خاک بر سر هولش بلاکش کنه بره بخدا مردا فقد میخوان حال کنن بعد عین چی طرفو میندازن دور میرن سراغ بعدی...یه چی یاد گرفتن هی میگن باید تامین شیم.....بترکن

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃