2777
2789
عنوان

دوستای مسیحی

122 بازدید | 16 پست

عیدتون مبارک قشنگا🤍🌱

سال خوبی رو براتون آرزومندم💫🤍

درخواست دوستی = رد کردن ، پس لطفا ندید ؛ در تاپیک هایی که کنکوری نا امید دیدید تگم کنید انگیزه بدم مرسی🤩

مسیحی نیستم..

ولی شما خیلی مهربونی  

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مسیحی نیستم..ولی شما خیلی مهربونی

فداتشم قشنگم 

مهربونی از خودته 

من هر سال عید رو بهشون تبریک میگم خودمم مسیحی نیستم😁

درخواست دوستی = رد کردن ، پس لطفا ندید ؛ در تاپیک هایی که کنکوری نا امید دیدید تگم کنید انگیزه بدم مرسی🤩
امروزه عیدشون؟ منم تبریک میگم . امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید.

بله به تقویم میلادی ۵ دی با عید اونا برابره امسال

من مسیحی نیستم گلم ولی مرسی از دعا و ارزوی قشنگت

وای یه تور گذاشته بودن که بری حال و هوای کریسمس تو محله های مسیحی نشین اصفهان ببینی ،خیلی دلم سوخت ن ...

من اونو تو اینستا دیدم خیلی قشنگ بود🥺🤩👌

منم دلم میخواست برم اصفهان ببینم اما حیف اصفهان ازم دوره🥲

ارهه خیلی قشنگه ،ما هم تو خود استانیم ولی به خود اصفهان دوریم۳ساعت راهه

خوش به حالتون🥲

حال و هوای اصفهان مخصوصا الان که کریسمسه خیلی عالی تر شد قشنگ همه جا رنگین شده🥲🥰

خوش به حالتون🥲حال و هوای اصفهان مخصوصا الان که کریسمسه خیلی عالی تر شد قشنگ همه جا رنگین شده🥲🥰

اره این مدته خیلی خوب بود زاینده رودم باز کردن جات خالی خیلی قشنگ بود اونو رفتم دیدم ولی برا کریسمس نشد ان شاء الله سال دیگه همگی با هم 😁

اره این مدته خیلی خوب بود زاینده رودم باز کردن جات خالی خیلی قشنگ بود اونو رفتم دیدم ولی برا کریسمس ...

منووووو ببرید اصهان نصف جهاااان🤩🤩

من وقتی اومدم خشک خشک بود حیف سعادت نشد ببینمش🥲

به اخبار گوش بده وقتی باز کنن تو اخبار میگن اونموقع بیا♥️

کاش میشد بیام🥲

مرسی گلم