2777
2789
عنوان

خانوما یه لحظه بیاید

116 بازدید | 14 پست

من چرا انقد مژده لواسانی رو دوست دارم ؟هم خوشگله هم خوشتیپه 😍.من باهاش یه وجه اشتراک دارم اونم فوبیای گربه است .جفت مون فوبیای گربه  داریم 😂🤦🏻🥺.

پر پرواز بده روح زمینگیر مرا💚...

واییی من که عاشقشم 

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

خب سلیقه ای هستش من دوسش ندارم 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم خیلی دوسش دارم .خیلی نازو خوشکله.یه جورایی شخصیتش مثل منه ولی من چادری نیستم و وجه اشتراک باهاش ...

وااااووو چ خوب عزیزم ولی اگه مرد بودم حتما می‌گرفتمش خیلی ازش خوشم میاد بنظرم خوشگل و خوش اخلاقه🥹

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
وااااووو چ خوب عزیزم ولی اگه مرد بودم حتما می‌گرفتمش خیلی ازش خوشم میاد بنظرم خوشگل و خوش اخلاقه🥹

درسته .کلا مژده فوریت مرداست .ناز و دلبر و لوند و عشوه ای هست .

کلا دلبر و لوند و عشوه ای بودن ربطی به قیافه نداره به ذات و اخلاق داره که مژده ذاتن اینجوریه.

دقیقااا تو خیابون یهو راه میری بعد فوبیات جلوت سبز میشهه

یعنی قشنگ سکته می‌کنی از ترس .من که اصلا نمیتونم برم پارک و فضای باز از دست این فوبیای بزرگوار.

من وجه اشتراک دیگه ای هم با مژده دارم .آشپزی بلد نیستم .عاشق بچه ام .اسم بچه هام رو از قبل انتخاب کردم .به ازدواج علاقه ندارم مگه اینکه عقل و قلبم یه جا گیر کنه .حس می کنم هر تیپ و قیافه ای هم که باشم دوست دارم آرایشم رو بکنم و تیپم رو بزنم .منم زنا دوستم ندارن و مورد علاقه مردا هستم بیشتر.حس می کنم خیلی شخصیتم شبیهش باشه.