2777
2789
عنوان

چرا معمولا افراد نماز خوان‌و‌با خدا افسرده نمیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 80 پست

[QUOTE=365694455]من دوز افسردگی م خیلی بالاس مثل حضرت ایوب شدم بیمارم پول ندارم خانوادم میخوان بندازنم بیزون خیلی نار

از کجا فهمیدی حضرت ایوب افسرده بوده؟ اینایی که گفتی مشکلات حضرت ایوب بود نه روحیه اش؟

شرایط پیامبران فرق می‌کنه..اونا اگرم غمگین بودن بخاطر خودشون نبوده بلکه بخاطر هدایت نشدن مردم بوده..

مثلا یه نمونش حضرت مریم انقدر ناراحت بوده از حاملگیش میگه ای کاش مرده بودم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پاراگراف سومتون رو کاملا موافقم اما درمورد پاراگراف چهارم خیر خیلی از معلولهایی که گفتین علتهای طبیع ...

مگه بیماری فقط به خاطر عدم رعایت تغذیه اس خیلیاش ژنتیکیه حالا بماند من خودم تو شرایط بدی از زندگیم به خاطر استرش شدید پرخور شده بودم و چاق شدم و مشکل برام پیش اومد شرایطی که خودم توش دخیل نبودم

به انتظار فصل تو تمام فصل ها گذاشت/چه یاس بی نهایتی ندیمِ من بود/فصلِ بد خاکستری تسلیم و بی صدا گذاشت/چه قلب بی سخاوتی حریم من بود

ایه قران هست

نه می ترسند و نه غمگین می شوند

چون یک نیروی برتر هست که تمامممی امور به دستشه

روزی ۳ وعده هم اجازه داده پادشاه عالم باهاش صحبت کنی و ازش درخواست کنی

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...
ببخشید ولی حضرت مریم پیامبر نبودن

در مقام پیامبر بوده یا حضرت نوح که پسرش غرق شد گفت خدایا پسرمو نجات بده نشونه عشق وناراحت بودن از فوت پسرشه یا اونجا که اسماعیل باید قربانی میشد اگه پیامبر ناراحت نشه دیگه ازمایش معنی نداره

مثال زدم دوست عزیز

مثال اشتباهی زدین چون درصد کمی از بیماریا به خاطر عدم رعایت تغدیه اس

به انتظار فصل تو تمام فصل ها گذاشت/چه یاس بی نهایتی ندیمِ من بود/فصلِ بد خاکستری تسلیم و بی صدا گذاشت/چه قلب بی سخاوتی حریم من بود

مثلا یه نمونش حضرت مریم انقدر ناراحت بوده از حاملگیش میگه ای کاش مرده بودم

خلاصه ی ایمان داشتن به خدا یعنی نا امید نشدن و دست از تلاش برنداشتن، امیدوار بودن به آینده و منتظر روزهای خوب بودن پس افسردگی برای آدم با ایمان وجود نداره

در مقام پیامبر بوده یا حضرت نوح که پسرش غرق شد گفت خدایا پسرمو نجات بده نشونه عشق وناراحت بودن از فو ...

خب پیامبراهم آدم بودند دیگه..غمگین شدن هم عادیه..ولی دیگه افسردگی که نداشتن..

مثال اشتباهی زدین چون درصد کمی از بیماریا به خاطر عدم رعایت تغدیه اس

منم نگفتم درصد بالای بیماریها 

گفتم به فرض اگر بر اثر تغذیه ی نامناسب بیمار بشم در این مورد نباید فکر کنم امتحان الهیه

درین مورد عرض کردم

منم نگفتم درصد بالای بیماریها گفتم به فرض اگر بر اثر تغذیه ی نامناسب بیمار بشم در این مورد نباید فکر ...

اونم اما و اگر داره دلیل عدم تغذیه درست ممکنه به دلیل مشکل جدی تو زندگی باشه