2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کبدتو نابود نکن دخترر

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!

دیشب داش اخبار راجبه همین میگف الان فصل امتحانات شروع شده مصرف ریتالین رفته بالا و از ضررهای فراوانش داش میگف

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

دیشب داش اخبار راجبه همین میگف الان فصل امتحانات شروع شده مصرف ریتالین رفته بالا و از ضررهای فراوانش ...

من تحت نظر دکتر استفاده میکنم،چون زیاد میخوابیدم،پسرمم زیر نظر دکتر استفاده میکنه از قرصای اون استفاده کردم،آخه دیدم هر کس خورد گفت خواب از کله م پرید 

ریتالین برای تمرکز و بیش فعالی است شما برای خوابالودگی باید قهوه دوبل بخورید

من همیشه خواب آلودم 

گفتم شاید برای امتحاناتم جواب بده تا بعد از اتمامشون 

پاکسازی بدن انجام بدم 

دیدم نه فرقی نکردم

نه ولی خواب آلودگی رو کم میکنه

نه هیچ ربطی به خواب نداره

اون فقط ازپرش حواس جلوگیری میکنه

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)