2777
2789

سلام..شوهرم بخاطر خواهرش از خونه دومیلیاردیش گذشت وارثشو نخاست وداد خواهرش..ولی امشب من ۲۰۰ میلیون نیاز داشتم برا خرید زمین بهم گفت بشرطی ۲۰۰ میلیون بهت میدم که از زمین بزنی به نامم..واقعا یه انسان چقدر میتونه پست باشه،همین شوهرم خواهرش برا کادو عروسیش پنج میلیون اورد،ولی من ۶۰ میلیون بهش دادم النگو خرید برام بیاره ،چون پول نداشت برا عقد طلابخره,هزینه آرایش عروس وکرایه تور عروسی خودم دادم،هزینه لباسای عروسی رو که برا عروس میارن خودم دادم..چندبار ازقسطاشو خودم دادم،تو رهن خونه کمکش کردم،ازروزیم که عروسی کردیم یه لباس برام نگرفت تو هزینه های خونه کمکش کردم بدون یه تشکر،،ولی تادلت بخاد حامی خواهر ومادرشه،بشکنه این دست که نمک نداره،به هیچ مردی قبل ازعروسیتون کمک نکنید،آدم زمان تنگش جز خودش هیشکی رو نداره یه هزاری کف دستش بزاره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.