2777
2789

واقعا خیلی وقتا سکوت میکنم و می‌گذرم تا اینکه بخوام حقمون بگیرم مثلا یه مورد هست که خود به خود من با هم اتاقیم دعوام شد منی که اینقدر ساکت و آرومم که بچه های دانشگاه هنوز منو درست نمیشناسن بعد من خب بیخیال موضوع شدم ولی اون بیخیال نشد رفت به مسئول گفت و مسئول منو خواست منو هم مقصر کرد در صورتی که دعوا رو خودش شروع کرد صداشو بالا برد و.. و تمام حق رو هم دادن به اون و من حتی الان هم یه تصمیم درست نمیتونم بگیرم

کتاب بخون و پادکست های سوده هروی و حسین عرب زاده رو گوش بده . اعتماد به نفس نداری که از حقت دفاع کنی ...

وآقا ملت حق باهاشون نیست چنان حق رو برای خودشون میکنن آدم به خودش شک میکنه فک میکنه خودش ناحقی کرده و سر این موضوع خیییییلی اذیت شدم خیلی از دبستان بگیر تا الان که دانشگاه هستم بازم ممنونم از لطفتون خیلی دنبال همچین چیزی بودم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وآقا ملت حق باهاشون نیست چنان حق رو برای خودشون میکنن آدم به خودش شک میکنه فک میکنه خودش ناحقی کرده ...

عزیزم اون کار هنر نیست ضد ارزشه ولی کسی بتونه مسائل رو به نفع خودش کنه واقعا هنره و سیاست . کست باکس دانلود کن و این نقطه رو سرچ کن