2777
2789
عنوان

با این مرد می‌رید زیر یه سقف🙄

137 بازدید | 13 پست

چند وقت پیش یه آیدی یه خانم تو وسایل هاش دیدم 

بعد بهم توضیح داد که چندماه پیش یادته رابطمون داغون و سرد بود هی میگفتی از پس زندگی کردن بر نمیای و عرضه نداری و این چیزا ؟ منم دیدم هرکاری میکنم درست نمیشه از نظرت خوب نیست گفتم از یه خانم سوال کنم ( این خانم رو تو یه بازی آنلاین پیدا کرده و در حد چندتا سوال ازش پرسیده مثلا خانما چطوری حس خوشبختی میکنن و این چیزا و بعد هم آیدی رو یادداشت کرده که بعدا ازش سوال کنه ولی میگه بعدش دیگه پشیمون شدم که چرا باید برای درست کردن زندگیم یه زن بیاد بگه چیکار کنم یه جورایی عذاب وجدان گرفته و دیگه بعدا از آیدی استفاده نکرده 

تو این دوسالی و نیمی که عقد بودم خطایی و یا خیانتی ازش ندیدم ؛ بنظرتون این آدم ممکنه خیانت بکنه ببعدا؟؟؟؟؟ ممکنه. کاری بکنه؟

تا وقتی خودم آیدی رو ندیده بودم چیزی بهم نگفته بود درحالی که مضوووع برای شش ماه پیش بوده 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

با کل داستان کار ندارن ولی یه زن هیچ وقت به همسرش نباید بگه عرضه نداری یا از این جور حرفا شما همیشه باید به مردا قدرت بدین

حتی اگه واقعا نباشه.....

اگه این طور صحبت کنید از شما دلسرد میشه وله دیگران پناه می بره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راستش اسم همینکارشم نمیشه گذاشت خیانت انگار فقط مشورت گرفته حرف بدی نزده که

اگر صد درصد مطمین بودم موضوع همینه واقعا از نظر من میشه گفت کاری نکرده ولی نمیدونم چرا حس میکنم موضوع فقط این نبوده 

به خانمه پیام دادم بعد چندماه بدون اطلاع همسرم ؛ باهاش چندروز چت کردم همه حرفای همسرم رو زد ولی یادش نمیومد چی بهش گفته همسرم 

با کل داستان کار ندارن ولی یه زن هیچ وقت به همسرش نباید بگه عرضه نداری یا از این جور حرفا شما همیشه ...

اره می‌دونم ولی یه سری شرایط پیش آورد که به کل ازش تا امید شده بودم

اگه به حرفش اطمینان داری،فکرتو درگیر نکن

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

اگر صد درصد مطمین بودم موضوع همینه واقعا از نظر من میشه گفت کاری نکرده ولی نمیدونم چرا حس میکنم موضو ...

کار خاصی  نکرده حرف خاصی هم نزده  والی یا حرفاشون دوتا میشد یا حداقل توذهن خانمه میموند 

میدونم خیانت زیاده ولی این یکی واقعا خیانت نیست شما بدبین شدی 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
اگه به حرفش اطمینان داری،فکرتو درگیر نکن

اگر صد درصد مطمین بودم موضوع همینه واقعا از نظر من میشه گفت کاری نکرده ولی نمیدونم چرا حس میکنم موضوع فقط این نبوده

به خانمه پیام دادم بعد چندماه بدون اطلاع همسرم ؛ باهاش چندروز چت کردم همه حرفای همسرم رو زد ولی یادش نمیومد چی بهش گفته همسرم

کار خاصی نکرده حرف خاصی هم نزده والی یا حرفاشون دوتا میشد یا حداقل توذهن خانمه میموند میدونم خیانت ...

یعنی عجیب نیست که هردوشون یادشون نیست حرفای بینشون رو ؟

یعنی عجیب نیست که هردوشون یادشون نیست حرفای بینشون رو ؟

الان شما شش ماه پیش تویه تاپیک با من حرف زده باشی دقیق یادت میاد کلمه به کلمه چی گفتی؟حتی ممکنه حدودی هم یادت نیاد 

الان شما شش ماه پیش تویه تاپیک با من حرف زده باشی دقیق یادت میاد کلمه به کلمه چی گفتی؟حتی ممکنه حدود ...

آخه تاپییک فرق می‌کنه چون آدم ب خیلی ها صحبت می‌کنه 

اون خانم طبیعیه یادش نیاد ولی درمورد همسرم آدم مکه اشتباه خودشو فراموش میکنه؟

آخه تاپییک فرق می‌کنه چون آدم ب خیلی ها صحبت می‌کنه اون خانم طبیعیه یادش نیاد ولی درمورد همسرم آدم م ...

توجیهش نمیکنم اما شمام واقعا خیلی حساسی 

توجیهش نمیکنم اما شمام واقعا خیلی حساسی

اره می‌دونم 🥺بنطرت استرسم بیخودی هست ؟ نباید نگران آینده باشم؟ چطوری این حس از خودم دور کنم

اره می‌دونم 🥺بنطرت استرسم بیخودی هست ؟ نباید نگران آینده باشم؟ چطوری این حس از خودم دور کنم

راستشو بخوای بهتره بری یه روانشناس غیرمذهبی بی طرف و ازش بخوای هردوتونو تست کنه و با هردوتون صحبت کنه وبگه نظرش چیه 

اینجوری مطمئن تره