جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
زنده باد کشور عزیزم ایران زمین. ❤️🤍💚 آنها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسمبه نقش و نگار تخت جمشید قسمکه ایران همی قلب و خون من استگرفته ز جان از وجود من استبخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
خیلی وقتا برای طرف مقابل یه نگاه کافیه تا بدونه آیا میخواد وقت بیشتری برای شناختن فرد مقابل بزاره یا نه
با یه نگاه نمیشه فهمید کسی مثلا چطور شخصیتی داره کاملا اما گاهی کافی هست تا بفهمیم تمایل لازم برای کشف شخصیت فرد مقابل رو نداریم. حتی اگر بهترین آدم دنیا هم باشه به دلمون نمیشینه. چون معیارهای علاقمندی پیچیده اس و دودوتا چهارتا نیست لزوما
I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!