2777
2789

مثل اینکه توی این ۴ ۵ سال خیلی ها به کره مهاجرت کردن میگن بالا ۱۰ ۱۵ میلیون نفر بودن بعد بلاگره اونجاست تعریف می‌کرد تو خیابون که راه میری از از هر ۱۰ نفر کره ای ۵ تاشون خارجین بعد اونجا هم که کشور خیلی کوچیکیه میگن مهاجر دیگه نمپذیرن تا چند وقت دیگه خدایی کی پاپ و کی دراما چه میکنن راست میگن عقل مردم به چشمشونه😶😶

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

عجب

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقد از صبح تاپیک کره جنوبی میبینم🥴چتون شده

منم پرام ریخته قشنگ عین ویروس میمونه به جون همه میوفته یه تاپیک درباره کیپاپ هست تو سابت مال ۴ سال پیشه هنوز توش پست مزارن بالا ۱۲۰۰۰ تا صفحه داده😂💔

خب ببندهاقتصاد کشور بخاطر همین چیزا خیلی پیشرفت کرده فرهنگش دانشگاهاش همچین ریسکی نمیکنه

نمیدونم ولی شنیدم‌چون خودشون میخوان جمعیت کشور رو توسعه بودن براس همین میبینه در ضمن من نگفتم توریست گفتم مهاجر اقتصاد کشور به توریست وابستس نه مهاجر

این همه کشور چرا کره آمریکا بهتره

آخه خیلی کشورش رو زیبا نشون میدن دوست منم خیلی اهل کی دراما و این جور چیزاست فکر میکنه اونجا بهشتشه😂💔

وایییی کی میخوان بفهمن کشور بهتر از کره خیلی هست؟!کره اگ بهترین بود که امار خودکشیش سر به فلک...

دقیقا میدونی چیه همه درگیر این خواننده ها و سریال و مانهوا های کره شدن بابا خود کره ای داشت مسخره می‌کرد که واقعیت با سریال ها خیلی فرق میکنن بعد جالبیش اینه که میگن آمار دزدی و قتل و اینا صفره تو کره بابا فنلاند که بهترین کشور دنیاس با ۵ میلیون جمعیت آمار دزدی و قتل اینا صفر نیست بعد چطور یه کشور با ۵۰ میلیون جمعیت آمار جرایم صفره😐😐