2777
2789
عنوان

بخاطر ناخن میخواستن اخراجم کنن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 94 پست
چرا اینا هنوز نمیفهمن اخه با یه ناخون مذکر تحریک میشه ای خدا اینا چرا اینقدر ******هستن داریم کم کم ...

چ ربطی ب این چیزاداره چراشورش میکنید

شاید شغلش یه کارحساسه  ک از لحاظ بهداشتی بایداین قانونورعایت کنه ماک نمیدونیم چکاره اس

بعدم توهرشغلی هر قانونی و پذیرفتی بایدبهش عمل کنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

محل سابق کار منم همین بود میدیدم آرامش ندارم حالم خوب نیست اونجا استفعا دادمپس هر جا ک حالت بد میشه ...

عؤم دقیقااا حالا نمی‌دونم ناخن هامو بردارم یا استعفا بدم؟چون گفت شنبه ک اومدم ناخن هارو نگاه کردم ناخن نداشته باشی😥😓🤷🏻‍♀️

چرا اینا هنوز نمیفهمن اخه با یه ناخون مذکر تحریک میشه ای خدا اینا چرا اینقدر ******هستن داریم کم کم ...

استارتر نمیگه شغلش چیه

احتمالا ب خاطر شغلش و رعایت بهداشته نه جنبه ی دیگه ای

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

دوست ندارم بگم عقل زن : پس بجاش میگم کارشون احتمالا به رعایت بهداشت نیاز داره

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اصلا هم آدم فروش نیستم اگه قانونه باید برای همه تصویب شع چرا فقط من ناخنم رو بردارم پس اون یکی های د ...

خودتو با این حرفا توجیح نکن دوست من

کار بدی کردی 

تو هم ازش یاد میگرفتی دیدی زرنگی میکنه

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
عؤم دقیقااا حالا نمی‌دونم ناخن هامو بردارم یا استعفا بدم؟چون گفت شنبه ک اومدم ناخن هارو نگاه کردم نا ...

عزیزم گشنش شدن .این قوانین هم جدیدا وضع شده هر کار دیگه ای هم بری تقریبا همینه .دوستم دستیار دندونپزشکه تعهد گرفتن که لاک نداشته باشند و‌حتی بیرون محیط کار چادر داشته باشن

عؤم دقیقااا حالا نمی‌دونم ناخن هامو بردارم یا استعفا بدم؟چون گفت شنبه ک اومدم ناخن هارو نگاه کردم نا ...

نمی‌دونم واقعا

مثل این ک شرکت داره ورشکسته میشه و با کمبود بودجه مواجه ان پس استفعا بدی بهتره بلاخره چند مدت دیگه هم خودشون همه رو اخراج میکنن

به هر حال هر جور خودت میدونی 

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️