2777
2789

من کاملا با اجبار خانواده ازدواج کردم راستش شوهرم‌عاشقم شده بود و من دوسش نداشتم 

بعد ک با اجبار ازدواج کردم باخانوادم لج شدم وسعی کردم با روزگار بسازم واز لج اون قضیه با خانوادم لج شدم 

مهریمو بخشیدم ولی حق تحصیل کاررو گرفتم 

راستش ماتوی فامیل متعصب هستیم ک کاروتحصیل آرزو آرزوی هر دختری هست چ بماند ک تودانشگاه تومحیط مختلط درس بخونی   اونم محضری میدونم اشتباه کردم دیگه نکوبید ک چرا اینکارو کردی 

بعدش خانوادم از لج بهم جهاز ندادن وباشوهرمم تودوره عقد لج شده بودن 

چون خانوادم جهاز ندادن خانواده شوهرمم یک قرون هزینه عروسی رو ندادن 

بخاطر اینگه کلا لج ولجبازی بدد یهویی باقرض بعد از ۵ماه عروسی گرفتیم رفتیم توی اتاق ۱۶متری طبقه پایین خواهرشوهرم بدون آشپزخونه زندگی کردیم 

۷سال پیش من وشوهرم با قرض مطلق عروسی ۵۰۰نفری وجهاز اون موقع درحد ۳تومن گرفتیم ک موارد بسیار ضروری 

از زندگیم راصی بودم خیلی راضی اما هر از گاهی مادرم میومد ی تیکه مینداخت ومن وشوهرم ب جون هم می افتادیم ومیرفت 

خلاصه تواین ۷سال بچه دارنشدیم و من دانشگاه رفتم شوهرمم بکوب کارکرد وهردوته دلمون ازخانواده هامون عقده ای ایم وهمچنان ازخانواده همسرمون هم من وهم شوهرم 

حالا شوهرم ی اخلاق بد ک پیدا کرده جلو خانواده خودش وخانواده من با من دعوا راه میندازه 

حتی باباش بعد۱سال ازشهرستان اومد انقدر باهام بداخلاقی میکرد ک نگو درحدی ک اشک باباش دراومد وگریه میکرد  حالا باباش رفت کلا مهربون شد 

وجلوخانواده خودمم همین طور 

نمیدونم میخوادغیر مستقیم بگه نیایید 

الان ب بابام زنگ زدم گفتم جرا نمیایید میگه شوهرت سرسفره دعوا ره میندلزه ب تو حوصلشو ندار

چ کارکنم جلو بقیه خارم نکنه 

تا مهمون پاشو بزاره بیرون بخدا مهربون مهربون میشه 

اینم بگم ک خانوادم برای خواهرم جهاز طلا سرویس ها وحتی سیمونی دادن 

وخانواده شوهرم 

هزینه عروسی چوب و...که برعهده داماد بود برای برادرشوهرم کاملا دادن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باهاش حرف بزن ببین دردش چیه 

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

وقتی اینقدر بدن چرا زنگ میزنی میگی بیاید؟ بچسپ به شوهرت و احترامشو نگه دار. باهاش حرف بزن بگو دشمن شادمون نکن میخوای نیان راهای بهتری هست خودت که میدونی اینا خوشحالی ما رو نخواستن الانم ببینن مشکل داریم تهه دلشون ذوق میکنن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.