2777
2789
عنوان

امروز متوجه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 49 پست
مردا خیلی وقتا برای ارامش ذهنیشون سیگار میکشن ، اگه میتونی بهش کمک کن ارامش پیدا کنه یه وقت با مامان ...

مامانم دنبال دعواس ولی من همیشه با لحن خوب سعی کردم با پدرم صحبت کنم که منظورمو بد برداشت نکنه سعی میکنم باهاش صحبت کنم دیگه نره سراغ این چیزا 

کاربری اشتراکیِ منو اجی جونم🦋🫂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوستان سیگار چیزیش نیست یعنی چیشما برو عوارض و ضررهاش رو بخون بعد متوجه میشی چیزی هستاعتیاد به هر چی ...

دقیقااااا ممنونم بابت حرفات🙂

دقیقااااا ممنونم بابت حرفات🙂

اميدوارم هرچه زودتر حال بابات بهتره دیگه سمتش نره 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

پدرتون یه خلاء عاطفی داره 

یعنی نمی تونه حرف دلش رو رک و پوسکنده بیاد به مادرتون یل خانواده بگه به خاطر همین سیگار رو حای گزین کرده . 

مردهایی که بعدا سراغ مواد و سیگار و مشروب می رن اکثرا دلیلش اینه 

سعی کنید بیشتر باهاش حرف بزنید بزارید درد دل کنه و بزارید حرف بزنه . به حرفربیاریدش بزارید خااالی بشه . 

خصوصا با مادرتون که اونو محرم راز و مشکلاتش بدونه .

ووخیلی بهش امیدواری بدید و ازش تعریف و تمجید کنید .‌

مامانم دنبال دعواس ولی من همیشه با لحن خوب سعی کردم با پدرم صحبت کنم که منظورمو بد برداشت نکنه سعی م ...

افرین ، ناراحتش نکنید خیلی از مردا این کارو انجام میدن طفلی کار دیگه ای که نکرده خدایی نکرده ، تاجایی که میتونید حال روحیشو خوب کنید سیگار نکشه 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

باهاش آروم صحبت کنی نشون بدی چقدر ناراحت و نگرانی روش تاثیر نداره؟

قبلا شک کرده بودم و ازش پرسیدم بابام من سیگار بکشم ناراحت میشی گفت اره  خیلی بده هیچوقت نکش گفتم مگه کشی گفت قبلنا 

بعدش ازش خواستم هیچوقت نکشه قول داد ولی زد زیر قولش:) 

پدرتون یه خلاء عاطفی داره یعنی نمی تونه حرف دلش رو رک و پوسکنده بیاد به مادرتون یل خانواده بگه به خا ...

چند ماه پیش مشکل بزرگی داشتم تو ذهنم گرایش عجیبی به سیگار داشتم دلم میخاست امتحانش کنم اما خداروشکر نشد

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
پدرتون یه خلاء عاطفی داره یعنی نمی تونه حرف دلش رو رک و پوسکنده بیاد به مادرتون یل خانواده بگه به خا ...

بابام هیچوقت منو به عنوان یه ادم بالغ قبول نکرد فکر میکنه بچم نمیفهمم هروقتم جدی باهاش صحبت میکنم زیاد اهنیت نمیده

به مادرمم نمیگه یعنی به هیچکس نمیگه درونگراس

بخوادم به مامانم بگه جنگ و دعوا میشه