2777
2789
عنوان

خانما لطفااا پشت هم باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 173 پست
خب شما از خودت شروع کن. واقعا ببین ریشه این افکار از کجا میاد؟ اگر همه اینجوری فکر میکردن ما مریم می ...

اگه میتونستن که میشدن .. دیگه برابر تر از المپیاد نداریم که ؟ ۵۴ مرد ۱۴ زن .. 

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اتفاقا من بابام کار خانم دکترا رو بیشتر قبول دازه

میگه با حوصله ترن

و عمل داداشمو به یه خانم سپرد.

این خانومان به همجنسشون حسودی میکنن

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حرفاتون درستولی من پیش مربی رانندگی زن رفتم آخر سر با ی مرد گرفتم تا قبول شدم چون زنه میگفت باید رو ...

من خودم مربی رانندگیم خانم بودن بار اول هم قبول شدم.

مادربزرگم آب مروارید داشتن پیش یه جراح خانم عمل کردن خداروشکر خیلی هم راضی هستن الان و کلی مورد دیگه. 

شما نباید اشتباه یه خانم رو پای جنسیتش بذارید. قطعا شده با یسری اقایون ناوارد تو کارشون سر و کار داشته باشید. تا حالا شده بگید چون اقاست انقدر کارش بده ؟ قطعا نه ! همیشه میگید خب این ینفر اینجوریه همه اقایون که اینجوری نیستن. حرف من اینه که درمورد خانمها هم دیدتون همین باشه. خانمهایی که کارشون خوب نیست وجود دارن. مثل اقتیونی که کارشون خوب نیست. اما این دلیل نمیشه که کل اون جنسیت کارشون بد باشه.

چی پشت هم باشین دیرو تو یه تاپیکی یه خانمی اشتباهی  به یه کاربر مرد گفت عزیزم بعد من گفت آقاست پاک کن عزیزم را پرو میشه مرده آمد کلی به من توهین کرد بعد از دیروز ۲ تا خانم یقه منو تو اون تاپیک گرفتن ول نمیکنن چرا نی نی یار تگ کردی و ....

من خودم مربی رانندگیم خانم بودن بار اول هم قبول شدم.مادربزرگم آب مروارید داشتن پیش یه جراح خانم عمل ...

شما نمیخوای قبول کنی بین اونهمه مرد خوب مرد بد وجود داره 

و بین اونهمه زن بد یه زن خوبم وجود داره ..

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من وکیل خانم انتخاب میکنم(خانمی که اراسته و خوش بر و رو و خوش بیان باشه)پزشک رو بر اساس تجربه و مهار ...

نه باور کن خیلیها هنوز اصلا نمیتونن باور کنن مثلا یه خانم جراح مغزواعصاب باشه یا جراح ارتوپد باشه. یعنی اصلا قابل باور نیست براشون حتی. من تهرانم واقعا دارم میبینم اینارو تو بیمارستان هرروز. از اتندامون میشنوم دیگه. خیلی شرایط بهتر از قبل شده ولی هنوز هم این دید وجود داره متاسفانه. 

مثلا شما رانندگی و نگاه کن دیگه این که به قدرت فیزیکی ربطی نداره داره؟

همین رانندگی هم مردا بهتون تلقین کردن. خدایی اعتماد بنفس ندارن اصلا خانما تو رانندگی. انقدر که خانمارو اذیت میکنن. پشت چراغ قرمز واستادی تا سبز میشه میبینن خانمی برات بوووق میزنن حالا اقا باشی خیلی کمتر پیش میاد همچین کاری کنن باهات. کلا میخوان خانمارو تحقیر کنن که اره شما رانندگی بلد نیستید. یه خانم میره بالاترین جایزه جهان در ریاضیات رو میگیره. یه خانم میره میشه جراح مغزواعصاب خیلی مطرح. اینهمه خانم جراح زنان هستن. کسی که پزشک باشه میدونه رشته زنان چقدر پر استرس و سنگینه. خانما از پس اینا بر میان بعد بنظرت رانندگی نمیتونن بکنن؟ 

همین رانندگی هم مردا بهتون تلقین کردن. خدایی اعتماد بنفس ندارن اصلا خانما تو رانندگی. انقدر که خانما ...

میتونن بکنن حرفه ای نخواهند شد .. توی هرکاری انگشت میکنن ولی هیچوقت به مدارج بالا نمرسن.. اونهایی هم که رسیدن تمام زنانگی خودشونو کنار گذاشتن و یک مرد هستند که دستگاه تناسلی متفاوتی دارند

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ماتو شهرمون با یه خانم دکتر ملک و زمین معامله کردیم گولمون زد رفتیم یه وکیل زن گرفتیم اولش گفت ببین ...

چه ربطی داره که زنها احساسی هستن و نمیتونن کارای مهم رو انجام بدن؟ حالا چون اون وکیل اونجوری بوده دلیل میشه همه خانما همین شکلی باشن؟ الان اگه اون وکیل اقا بود میگفتید چون اقاست اینجوریه پس کلا اقایون وکیلای خوبی نیستن؟ ولی چون زنه اینو ربط دادید به جنسیتش. خانم دکتر سهیلا سامی رو میشناسید؟ ایشون جراح مغز و اعصاب هستن خیلی هم کارشون عالیه و خیلی مطرح هستن. ایرانی هستن اما ایران نخوندن پزشکی رو. من مطمئنم ایشون اگر ایران میخوندن انقدر مطرح نمیشدن بخاطر همین دید مسخره مردم که فکر میکنن زن فقط میتونه بچه داری کنه و هیچ کار دیگه ای از دستش بر نمیاد

دقیقا کار مردونه میکنن و میگن چرا حمایت نمیکنید .. اقا برو اشپزیتو کن خودم حمایتت میکنم ( بهترین اشپ ...

اصلا لازم نیس برای اثبات خودمون کارهایی رو بکنیم که بقیه توش قوی ترن. یه تیم فوتبال زنان بیارید با تیم فوتبال نوجوانان پسر ببینید چه نتیجه ای داره! 

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
اصلا لازم نیس برای اثبات خودمون کارهایی رو بکنیم که بقیه توش قوی ترن. یه تیم فوتبال زنان بیارید با ت ...

خب اینکه نتیجش بخاطر قدرت فیزیکیه ... بیاید توی چیز های برابر صحبت کنیم ... 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کشور ما کشوری با جمعیت سن بالا هاس یعنی کشوری با جمعیت رو ب پیر هستیم اونا ک هیچ مردای ایرانی علاقه ...

واقعا قلبم اتیش میگیره وقتی افکار ضد زن بعضی از خانما رو میبینم. حالا درک میکنم چرا هر خانمی بتونه میره از اینجا 

بله خونه ای که الان توش نشستیم مال یه خانم بود از ایشون خریدیم چطور مگه ؟

خیلی خیلی سخته باهاشون معامله... یه معامله میخوایم با زن انجام بدیم انقدر نظرش عوض میشه اعصابتو خراب میکنه چرا؟ چون زنه قدرت تصمیم گیریش ضعیفه

1
5
10
15
20
25
30
35
40