2777
2789
عنوان

خانما لطفااا پشت هم باشید

1158 بازدید | 173 پست

واقعا دلم گرفته از خیلی از افکار و عقاید مردم

خیلی از مردم پیش پزشک و دندانپزشک خانم نمیرن چون معتقدن آقایون حتما کارشون بهتره!!

خیلی از خانمها عاشق تخصص های جراحی دار هستن اما بخاطر همین دیدگاه مردم واردش نمیشن. ای کاش فقط پزشکی و دندان پزشکی اینجوری بود...

خانم مهندس باشی تمام شرکت ها اقایون رو اولویت قرار میدن برای جذب نیرو. حتی اگه کار دفتری باشه باز هم ترجیحشون آقایونه. 

مردم میخوان وکیل بگیرن ترجیحشون آقاست. 

میخوان پیش دامپزشک برن ترجیحشون آقایونه.

کلا از نظر اغلب مردم 99 درصد شغلها آقایون توش بهترن. حتی وقتی اون خانم از نظر علمی خیلی بهتر هم باشه بازم میرن پیش اقا فقط بخاطر جنسیتش 🥲

چون تو ذهنشون هیچوقت جا نیفتاده که یه خانم هم میتونه جراح ماهری باشه ، یه خانم هم میتونه مهندس درجه یکی باشه و....

حداقل بیاید ما خانمها علیه هم نباشیم. حداقل ما خانمها که نیمی از جامعه رو تشکیل میدیم ، ملاکمون مهارت باشه نه جنسیت. و اگر یه خانم و یه اقا از نظر مهارت یکسان بودن به خانم مراجعه کنیم. بخاطر اینکه بتونیم این نگرش نادرست رو تغییر بدیم. 

من ندیدم مورد اینجوری حداقل تو حرفه خودم

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه شو نخوندم

دندونپزشکی قدرت مردونه میخواد یه دکتر خانم زورش نرسید دندون منو بکشه هزار تکه ش کرد و گفت نمی تونم ریزه ها رو دربیارم رفتم دکتر مرد درآورد🙂

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

چون شما تجربه تلخی که بقیه داشتن رو نداری 

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

این برحسب تجربه به دست اومده و چیزی نیست که از اول مردم اینجوری بوده باشن ... من خودم مثل تمام این افرادی که گفتی هستم .. چون ما نتیجه محوریم و نتیجه بهتر بوده با مرد 

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من ندیدم مورد اینجوری حداقل تو حرفه خودم

ولی من خیلی دیدم 

من واقعا از نزدیک دارم میبینم که خیلی خانمها چقدر از تخصصهای ارتوپدی و نوروسرجری و جراحی عمومی خوششون میاد ولی بخاطر دید جامعه سمتش نمیرن. چون مردم حتی تو همین تهران که من زندگی میکنم پیش جراح خانم خیلی کمتر میرن. همین تخصص زنان هم اگر مردا اجازه داشتن بخونن مطمئن باش باز مردم میرفتن پیش اقایون. 

ولی من خیلی دیدم من واقعا از نزدیک دارم میبینم که خیلی خانمها چقدر از تخصصهای ارتوپدی و نوروسرجری و ...

اونا باید برن سمت علاقشون

ما هم باید از هم حمایت کنیم که متاسفانه نمی کنیم.

آقایون خیلی پشت همن خانوما برعکس

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

حرفاتون درست

ولی من پیش مربی رانندگی زن رفتم آخر سر با ی مرد گرفتم تا قبول شدم  چون زنه میگفت باید رو فرمون بخوابی تا آینه رو جای درست ببینی و پارک دوبلت درست دربیاد فکر کن جلو سرهنگ رو فرمون بخوابی دوبل بزنی نهایت با فرمولی ک اون اقا بهم گفت ،مربی زنه هم ازم یادگرف ب بقیه بچه هاش گفت

پیش دندون پزشک زن رفتیم دندون داداشمو تو ریشه شکوند دندون پوسیده نبودا،دندونی بود ک باید درش میاورد،گفت برو شنبه بیا (با دندون شکسته و دردنااااک ک بی حسیش  رفته بود میگفت سه روز دیگه بیا برات جراحی کنم)

رادیولوژی خانم رفتم گفت کیست نداری ی سنگ داری،هر چ دارو کوفت کردم دردم اروم نشد رفتم رادیولوژی اقا گفت سنگ نداری کیست داری باید ازمایش ادرار بدی احتمالا دردت از عفونت ادراریه ک همووون بود دقیقن

این فقط سه موردش

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست