ما تو یه ساختمونیم با خانواده شوهرم ولی همه خرج خوردو خوراک مرغ وگوشت و برنج و حبوبات همش با شوهرمه مثلا شوهرم همههههه چی میخره میزاریم انباری هروقت چیزی لازم داشتیم میریم میاریم .ولی مادرشوهرم تا چیزی کم میشه یا تموم میشه میگه چرا فلان چیز کم شد چقد مصرف میکنین یکم صرفه جویی کنین درحالی که ما دو نفریم بچم کوچیکه چیزی نمیخوره ولی اونا شش نفرن من چندباری خواستم بگم خودتون زیاد مصرف میکنین چیزی نگفتم که دلخوری پیش نیاد مثلا من چون انباری یکم ازم دوره یه کیسه برنج میارمخالی میکنم یا چندتا صابون و پودر لباسشویی میارم بعدا که مادرشوهرم میره میبینه میگه چقد برداشتی چقد مصرف میکنین اینجوری مصرف کنی تا سر سال نشده تموم میشه.اخه شوهر خودم خریده چرا برندارم یا مثلا گوشت میخریم شورم اندازه خودمونو میذاره یخچال خودمون مال اونارم میده خودشون (همیشه سهم اونا بیشتر از ماست چون بیشترن)خلاصه گوشت خودشون تموم میشه میاد میگه ما تموم کردیم داری یه بسته بدی😳من نگه میدارم دیر به دیر درست میکنم ولی اونا تا تموم میشه میاد میگه بده بهم نداریم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.