2777
2789
عنوان

بپرسید بعد دوازده جواب میدم✨

| مشاهده متن کامل بحث + 1981 بازدید | 257 پست
یه نیم ساعتی صبر کن دو سه نفر موندن که یخورده طولانی ان اونارم جواب بدم میام خدمتتون🙂نمیخوام کسی بد ...

عزیزم جوابمو میدی لطفا🥲ماه تولدم؟حسی داره بهم؟ وقتی گفت بزار باهم بمونیم راست گفت؟ مرسی گل❤️‍🩹

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

نه. بخاطر مشکلات ذهنی زیادت و یه پسری که عینکیه و یا چشمش در حال حاضر اسیب دیده. حالا ممکنه این پسره ...

ازدواج مجدد دارم؟زمانش؟شغلش؟ویژگی هاش؟این دفعه خوشبخت میشم؟وضعیت اقتصادیش؟مرسی ازمحبتت 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حس عرفان به من چیه؟

این شخص فکر میکنه شما زیاد جدی نیستین و یذره بازیگوشی. و فکر میکنه با کسای دیگم در رابطه هستید. این شخص فکر میکنه شما یه روزی بخاطر یه شخص دیگه ای اونو ترک میکنید. میگن تصمیم گرفتن راجب شما یخورده براش سخته. ممکنه باهم توی یه لول نباشید و خیلی فکر میکنه به این موضوع که شما خیلی بسته هستید مخصوصا برای تصمیمات آینده این شخص نمیتونه شمارو پیش بینی کنه که چه تصمیمی میگیرید. احساس مبکنه خیلی چیز هارو پنهان دارید. فکر میکنه شما از یه چیزی نارحتی یا بخاطر موضوعی که پیش اومده فعلا نمیخواید وارد یه رابطه جدی بشید و یا اصلا حواست بهش نیست. حس میکنه خیلی سر بسته ای و نمیزاری کسی چیزی ازتون بفهمه و یا خیلی لجوجی و خیلی چیزهارو نمیپذیری و راه خودتو میری. مطمئنه که شما خیلی راحت میتونی ترکش کنی و بری با یه شخص دیگه ای. فکر میکنه کیس مناسب ازدواج خوبی هستی ولی مسیرتون یکی نیست یا هدفتون یکی نیست. یجورایی حس میکنه صاحبته و یا میخواد صاحبت بشه، انگار میخواد مثل یه کالا بخردتت. فکر میکنه الویتت پوله. 

این شخص فکر میکنه شما زیاد جدی نیستین و یذره بازیگوشی. و فکر میکنه با کسای دیگم در رابطه هستید. این ...

عزیزم من اون متن اولم خوب توضیح ندادم اون دومی که نوشتم بخون جواب بده .ممنونم

این شخص فکر میکنه شما زیاد جدی نیستین و یذره بازیگوشی. و فکر میکنه با کسای دیگم در رابطه هستید. این ...

خیلی درست گفتی.. میشه اینم بگی که آیا خودش میاد پیام بده یا منتظره باز من حرکتی بزنم 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
م. ازم خوشش میاد بهم پیشنهاد آشنایی و ازدواج میده ب ازدواج ختم‌ میشه؟

امشب انقدر از میم و الف پرسیدم اجی مجی ها مخشون سوت کشیده😂😂😂 گفتن ازواجت با یه پسر جوان و زیباست که قد بلندی داره رنگ پوست روشن و خیلی ادم خوش قلب و عاشق پیشه ای هستش توی اسم و یا فامیلش م، الف  یا س، ش داره و یا اسمش مذهبیه

ازدواج مجدد دارم؟زمانش؟شغلش؟ویژگی هاش؟این دفعه خوشبخت میشم؟وضعیت اقتصادیش؟مرسی ازمحبتت

بله ازدواج مجدد دارید در فصل تابستان. یا اولین ماه تابستان. مردی با قد متوسط یکم خسیس و خشن و موهای مشکی و ته ریش مشکی و پوست سبزه و گندمگون. شغلش ازاده وضعیت مالیش هم خیلی خوبه

حس میکنی اگه دوباره حرکتی بزنم جواب میده؟! 😿

اره و یه خانمی هست که متاهله یا تازه ازدواج کرده  تو حروف اسم و فامیلش الف، ر یا ا، د داره و یا اسمش مذهبیه ازین خانم کمک بگیر. خیلی هم زن زیباییه و موهاش بلونده

عزیزم

شه بگی بچه دومم کی باردارمیشم؟شوهرم راضی میشه؟جنسیتش

اسمم ستاره

میشه اینم بگی یه پول خوبی منتظرشیم بهمون برسه کی میرسه

پدرشوهرم گفته اگه باغتون فروش نرفت یه ماشینی قراربدن بهم میفروشم باغتون جاش برمیدارم پولش میدم مال همسرمه اسمش بهروز

خسته شدم از بی پولی کاش یکروزم ما پولدار بشیم

عزیزم جوابمو میدی لطفا🥲ماه تولدم؟حسی داره بهم؟ وقتی گفت بزار باهم بمونیم راست گفت؟ مرسی گل❤️‍🩹

یا عنصر ابی یا باد یعنی تولدت تو ماه های تیر. ابان. اسفند. خرداد. مهر. بهمن هستش. سوالات بعدیتو جواب نمیدن🥲