2777
2789
همینکه ی خیایون دارین توش همه فلافلین و میتونین فلافلای اصلو تند و با ترشی مخصوصتون بخورین بسه دیگه ...

🥲😂😂هعب 

عید بیا اینجا خیلی شلوغ میشه 

من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با اجازه اسی کرمانی کسی هست داخل تاپیک؟ کرمان چی هیجا نداره اینم همینجورخشک الکیه وافعا حتی همون دریاهم نداریم هیچییی نداره هیچ

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 
عزیزمم باغ بهشت و باغ طالبی و... اینا خوبه.رودخونه و سینما هم خوبه.خرمشهر هم برای دور دور با ماشین و ...

باغ طالبی که شب باز نیس بیشتر برا عروسی ایناس که اونم چیزی نداره 

خرمشهر که آره نسبت به آبادان خوبه 

من دختر خالم کیش زندگی میکنه میگه خسته شدیم دیگه همه چیز تکراری شده هیچ جایی نداده بریم! فکر کن اونم ...

خب اون حق داره فکر کن تو یه جزیره که دور تا دورت آبه و خیلیم ساکته زندگی میکنی نمیتونی بری شهر دیگه هرجا بخوای بری باید اول با کشتی بری برسی ساحل بعدش جنوب کشوره تا تهران کلیییی راهه حالا تهرانه نه هرجا بخوای بری سخته کلا

بعد تفریحات خوبی داره ولی اکثرش خاص و گرونن

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

والا ما که تهرانیم هم همینا هست فقط😂 کافه، پارک، سینما، بازار غیر از این چیز دیگه نیس، تفریح های عج ...

😂😂دقیقن ماهم آلودگی هوا مارو کشته

واقعا ؟ نگوووو 😢دقیقا ده سال پیش از اونجا اومدم و دیگه پیش نیومده که برم باز دلم برا دم عیداش خیلی ...

بخدا🥲🥲

هنوز هستن اینایی که گفتی

هعی🥺🥺

الان کجا زندگی میکنی

والا من بیشتر تفریحم هفته یک‌بار کافه ماهی چن بار پاساژ و سینما هست

تنها تفریح ماهم همینه که الان دوستام نمیان بریم بیرون 

شیراز خیلی خوبه مالهای باکلاستفرجگاه دیدنی و تاریخی امکانات شهریبافت قدیم وبازار وکیل هم خیلی دلچسبه

آره🥺🥺