2777
2789

بیاین و کمکم کنین آرومم کنین بگین من حق دارم یا نه؟

من بارها تاپیک زدم راجب این قضیه که عاشق پسر همسایمون بودم که از قضا خواستگارمم بود بارها گفتم که خیلی خیلی خوشگله اصلا از خوشگل یه چیز اینور تر مثل فرشته ها س تک تک اجزای صورتش عالیه

حالا اون زن گرفته خیلی وقته ولی من اصلا نمیتونم از فکرش درام باورتون نمیشه صبح که از خواب پا میشم تو فکرشم تا وقتی که دوباره بخوابم آنقدر بهش فکر میکنم افسرده شدم همش می‌خوام بخوابم تا یه ذره بهش فک نکنم آروم شم روزی 15ساعت به خدا بی اغراق علاقه به انجام هیچ کاری ندارم افسرده ی افسرده م مهمونی میرم اشکم درمیاد میگم اگه باهاش ازدواج کرده بودم همه الان حسرت شوهر خوشگلمو می‌خوردن همش افسردم اصلا زندگی نمی کنم همش فکر می کنم اون داره چی می کنه حتی من تو ی قصر تو آمریکا هم باشم به فکر اونم دلم براش همش تنگ میشه دارم روانی میشم چی کارکنم 

به نظرتون چون اون خیلی خوشگله من اینجور شدمو و حق دارم یا من مریضم 

الان چون نداریش انقد ازش بت ساختی و حس میکنی خیلی فضاییه

وقتی داشته باشی یکیو میفهمی و به این درک میرسی که خوشگلی تاثیری قرار نیس داشته باشه تو خوشبخت بودنت

خداجونم بغلم کن🍃❤️ همخواب رقیبانی و من تاب ندارم..بیتابم و از غصه ی این خواب ندارم؛ دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست..کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مریضی برو روانپزشک

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

وقتی که از گذشتت کامل جدا نشدی نباید ازدواج میکردی سعی کن بهش فکر نکنی 

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

خوشگلی نون و آب نمیشه ! 

چون نداری ش فکر میکنی جواهره اگه داشتی ش الان کامنت میزدی شوهرم انقدر خوشگله من حس کمبود دارم. همه زنا بهش نخ میدن. نکنه توی سرکار بهم خیانت کنه. روز زن کادو بهم نداد . مادرشوهرم فلان کرد و.... به اینا فکر کن میفهمی باید پخته تر رفتار کنی اخلاق و ادب و خانواده مهمه و از همه‌ی اینا مهم تر اینه دو طرف همو بپذیرند و بخوان تا زندگی زندگی بشه انقدر رویایی فکر نکن. مشاوره برو حتما تا از فکر و خیال بیرون بیلی و آینده ت رو خراب نکنی

نه بابا من ازدواج نکردم خیر سرم اصلا با این حالم میشه ازدواج کنم

پس سعی کن فراموشش کنی اون واقعا اگه خواهان بود ازدواج نمیکرد

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
الان چون نداریش انقد ازش بت ساختی و حس میکنی خیلی فضاییهوقتی داشته باشی یکیو میفهمی و به این درک میر ...

نه واقعا همینه خدا لعنتش کنه نمی دونم بعضی موقع ها فک می کنم شیطانه به جسم آدم درآمده وگرنه یه آدم نمیتونه این شکلی باشه به خدا زیباییش خیره کنندس