2777
2789

سلام سلام....

خوبین ؟

بچه ها من مسائلم رو قبلا ب ی سری دوستام گفتم که متاسفانه با قضاوت های زیادی مواجه شدم.

من اصلا هیچ گونه رابطه عاطفی نداشتم و نهایتش کراش زدنه...

یعنی از یکی خوشم میاد صرفا دوس دارم ب دستش بیارم و بعدش کاملا بی حس میشم مثلا شاید دو یا سه هفته از یکی خوشم بیاد بعد دلم رو میزنه.

اصلا دیگ با هیچ پسری حال نمیکنم واقعا یعنی اصلا هیچ کششی حس نمیکنم حتی عاطفی...

خیلی میترسم از خودم که نکنه آدم آن نرمالی باشم

آدم بی عاطفه ای نیستم ولی خب ...

پیشنهاد زیاد داشتم اما واقعا عوقم میگیره ...اصلا نشده بفهمم عشق چیه من نمیگم کراش نداشتم اما فقط خواستم ب دست بیارم و بعدش ....

با خودم فکر کردم شاید از دخترا خوشم میاد ولی اونم نبود...

هوووف لعنت ...

کسی چیزی از مسله ام سر در میارع؟؟

🐈😎حامی حقوق گوربه ها😎🐈دختر زمستونی❄🌬۱۱/۱۱=🥳🤗

همین خوبه بنظرم با کسی ام وارد رابطه نشو بزار حداقل توام جز معدود دخترایی باشی ک هنوز پاک موندن 

عشق آدمو نابود می‌کنه چیزی که سر من اومد 

شاید ی روزی ی پسری سر راهت قرار گرفت ک هردو عاشق هم شدیم و خوشبخت شدین خداروچه دیدی

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی لطفا تایپک اخر منو گز بزن🥹🙏🏻

ناشناس من🩵🦋. https://abzarek.ir/service-p/msg/2012773 بخونید درخواست دوستی نمیپذیرم 🙋🏻‍♀️ولۍ ''تـو'' قشنڪً ترین دلخوشےٖ دنیایۍ .𝐇💍✨ ৎ୭֪֢ ׁ 𓏺 ๋࣭ :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'                                                

حس میکنم هنوز زوده واست واسه همینه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
همین خوبه بنظرم با کسی ام وارد رابطه نشو بزار حداقل توام جز معدود دخترایی باشی ک هنوز پاک موندن عشق ...

آینده واقعا غیر قابل پیش بینی عه:)

نهولی میدونم ریشه خیلی از رفتارا تو بزرگی ب تربیت اون ادم در بچگیش برمیگرده

اون ک اره ولی تا جایی ک یادمه شرط نمیذاشتن برام پدر و مادرم:)