2777
2789
عنوان

خیلی دلگیرم از شوهرم سره مادرش بحثمون شدده

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 42 پست

ببین اگه میدونی بخاطر این دعوتی زندگیت بهم میریزه میتونی این کارو هم کنی بقول خودت ببرین رستوران 

یا غذا از بیرون سفارش بده برا پذیرایی هم شوهر و خانواده شوهرت انجام بدن که بفهمن زورکی دعوت کردی

خدا رو شكر واقعاشوهر من بود ، ميگفت مادره ، منو بكشه هم حق داره

شوهر منم قطع رابطه کرد  البته مادر نبود از ۳ سالگی شوهرمو کرده بود رفته بود بعد ۲۵ سال پیداش شده بود لج و لجبازی  گستاخ پرحاشیه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا رو شكر واقعاشوهر من بود ، ميگفت مادره ، منو بكشه هم حق داره

ببین ده سال بلاهایی سرمون آوردن مادر و داداشش که بگم باور نمیکنی ..

ولی آخریش دیگه خیلی شدید بود خودش فهمید اینا چی هستن قط رابطه کرد

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..

اسی اول زندگی خیلی رو تون تو روی هم باز شده نباید اجازه همچین کارایی رو میدادی 

تو بحث و دعوا توهین و فحش دادن به شدت ممنوعه هم تو هم شوهرت 

هر چقدر میخوایید بحث کنید داد بزنید عصبانی بشید ولی حق توهین کردن ندارید 

دوم تحت هیچ شرایطی جاتون رو از هم جدا نکنید اینو قانون قرار بدید تو زندگیتون ، حتی شده برو تو تخت پشتت رو بکن بهش بخواب ولی جاتو جدا نکن 

سوم وقتی مادرشوهر اینقد عفریته و موزیه تو هم باید شبیه ش بشی ، پیش پسراش و شوهرش توهم با اون حالت مظلوم باهاش حرف بزن ، جوری که دلشون بسوزه مثلا بگو آره فلانی این حرفو زده بود من خیلی ناراحت شدم حتی چشات هم پر بشه اشکالی نداره بگو مثلا تو خونه بابام کسی همچین حرفی به من نزده بود که این زنه اینطوری گفت و اینا کلا با حالت مظلوم نمایی ولی قاطع حرفت رو بزن جوری نباشه که آخرش اونا تو رو راضی کنن تو باید اونا رو راضی کنی ، بعد اومدی خونه با شوهرت کاملا قاطع حرف بزن ، هیچوقت جلو اونا با شوهرت جر و بحث نکن چون تو دعوامون دخالت میکنن و میونه تون رو سرد میکنن، قبل از مادرشوهر تو با مهربونی و محبت و زبون خوش و چرب زبونی و ناز کردن همه چیزایی که میخوای عملی بشه رو به شوهرت بگو و سیاست داشته باش و شوهرت رو تو تیم خودت نگه دار ، البته شوهرت دهن بین و بچه ننه هست خودش شاید رام نشه به حرفای تو به همین راحتی ولی هرکاری بکن تا قلقش رو به دست بیاری 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
وااای مث شوهر من دمش گرم ...نفس راحت بکش حقش بوده

اره یه خدا هر شب گریه میکردم از دستش ..

الانم ولمون نمیکنن

دسته چک شوهرم که ده سال پیش دست مامانش داده بوده و اصلا یادش رفته بوده داداشه جعل امضا کرده ۱۹ تا چک برگشتی گذاشته رو دستمون ..

شوهرم شکایت کرده مامانش رفته دست رو قرآن گذاشته که شوهر من امضا کرده ..

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..
اون طرف شمارو پاگشا كردن يعني عرف خانوادشونه پسر خاله دختر خاله همو پاگشا كنن

نه بابا خاله شوهرمم مارو یه ابگوشت گذاشت تنها دعوت کرد اونم بعد یکسال

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️
این عکس پروفایل تو هستی جذاب کم نظیر؟

نو ولی چون شبیه خودم بود گذاشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️
ببین اگه میدونی بخاطر این دعوتی زندگیت بهم میریزه میتونی این کارو هم کنی بقول خودت ببرین رستوران یا ...

اخه من اصلا نمیخام قیافه اونو ببینم گفتم ببر رستوران منظورم این بود که من نمیام خودت ببر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسی اول زندگی خیلی رو تون تو روی هم باز شده نباید اجازه همچین کارایی رو میدادی تو بحث و دعوا توهین و ...

پیش اونا دعوا نکردیم خونمون دعوا کردیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه من اصلا نمیخام قیافه اونو ببینم گفتم ببر رستوران منظورم این بود که من نمیام خودت ببر

فکر همسرت اشتباهه آدم نباید بخاطر اطرافیان زندگی خودشو تلخ کنه حالا هر طور صلاحه رفتار کن