2777
2789

😐 شاید باورتون نشه!من قبلنا خیلی ب دوستام بها میدادم ینی هر چی داشتم نصف بیشترشو ب اونا میدادم تا ی جایی ک من خوردم ب بی پولی...و دیدم ک مثلا باز اونا انتظار دارن من کافه دعوتشون کنم و فلان...از اون روز من خیلی حساس شدم رو رفتار دیگران! کلا زیر نظرشون میگیرم ک دیگ ازم استفاده نکن!

همکارمم خیلی دختر خوبی بنظرم اومد از روز اول همه چیشو با من تقسیم کرد!

منم طبق وسواس مسخره م ک همه چیو دوبرابر جبران کنم..رفتم کلی خوراکی گرفتم کشو رو پر کردم صبحانه قدر دوتامون بردم! 

از کرم دستش روز قبل استفاده کردم و روز بعدش رفتم ی کرم خریدم گذاشتم تو کشو!

اولش استفاده کرد و دوباره وسط کار!

اومد گفت وای چقد پاهام خشک شده و ب پاهاش تا زانو کرم زد!

اصلا متعجب شدم از کارش!!

من اون کرمو واسه دست و صورت گرفته بودم ن پا!

اصلا ارزش مادی نداره ها ولی خب پشمام ریخت واقعا!

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻

کلا من مشتری نداشته باشم میرم بیرون ولی اون اومد ب گفت ک نباید بری بیرون با تلفن صحبت کنی و فلان!

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻

درصورتی ک من مراجعه کننده نداشتم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب حالا تو هم ، يه كرم زده بنده خدا . خسيس نباش 😒😒

😐من خسیسم؟

من همه چیمو گذاشتم وسط ک

نه تو ازش چیزی بگیر نه چیزی بهش بده

بس نکردم ک رفت تو ماتحتم همیشه

نزار وسط مشکلت اینه که دو برابر جبران میکنی نه به اندازه

مثل این میمونه که یکی یکم بهت ابراز علاقه کنه بگه دوستت دارم تو یه تومار بنویسی منم دوست دارم عشقم قربونتم میرم رفتی دشویی بگو بیام بشورمت ، اونوقت حالش از طرف بد میشه و پررو میشه

اونور را نگاه کن.

😐من خسیسم؟من همه چیمو گذاشتم وسط ک

اشتباهت اینجاس خیلی خودتو  به زحمت میندازی بعد توقعت از بقیه بالا میره در حالی بقیه وظیفه ای در قبال تو ندارن ،  خودتو به زحمت ننداز که وقتی کسی در حد خودت جلو نیومد اذیت بشی

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂