خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت میدونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دیگه بجز آنلاین شاپ میشه ترید، فروش لباس تو منزل، برنامه نویسی،پروژه های اکسل و پاورپوینت، درست کردن ...
گیفت درست کردم بی فایده آخه بازم نیاز ب آنلاین شاپ داشت
فروش لباسم مشتری از کجا بیارم کسیو ندارم
خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت میدونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
خب پس گزینه های دیگم رو انجام بدهبجز اونا چیزی نیستخیاطی هم میشهاگه تو فکر بسته بندی در منزل و اینای ...
خیاطی بلد نیستم بعدم مشتری از کجا بیارم
پس دیگه بشین خونه عزیزمبرای هر چیزی که میگم بهونه میاری و کارم میخوای همه ی آدما که از اول یه مهارتی ...
ممنون انشالا