2777
2789
عنوان

پوست عالی🥲 روتین

73 بازدید | 11 پست

بچه ها من ۱۵ سالمه پوستم چربه

جوش زیاد زیاد نمیزنم مثلا شاید قبل و بعد پریودی

شاید ۲ الی ۵ بزنم ولی بعضی اوقات همینقدر میزنم

ولی بزرررگن چرکی صورتم ورم میکنه

الان در حال حاظر ندارم جوش

ولی اولین باری که جوش زدم با سوزن جوش چرکی

مو خراشیدم خراشش معلوم توی آفتاب ولی  زیاد معلوم نی میشه عمیقی نیست اصلا ولی خودمم

خوشم نمیاد میشه چیکار کنم

و یه روتین پوستی خوب بهم معرفی کنید 

و بگید با ورزش  صورت اون خراشه میره؟

یا لایه بردار یا ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

صابون خرچنگ کومودو بزن ،یه ترمیم کننده خوب مثل کرم شیر الاغ ورکالی هم بزنی خوبه ،جلی خراش چه قدره هس ...

ن‌یکم‌چال‌شده‌جوشام‌جاشون‌نمیمونه

اندازه‌سر‌سوزن‌چال‌شده‌الان‌عکس‌میدم

ن‌یکم‌چال‌شده‌جوشام‌جاشون‌نمیمونهاندازه‌سر‌سوزن‌چال‌شده‌الان‌عکس‌میدم

اینقدر حساس نباش عزیزم ،هیچ کس صورتش اونقدرام صاف نیست .من خودم همه میگن پوستت‌ خیلی عالیه و مثل آیینه‌ است ولی خودم خوب می‌دونم کجاهای‌ صورتم جای جوش ریز سوراخ هست .کسی توجه نمی کنه جز خودت به این سوراخ ریز

اینقدر حساس نباش عزیزم ،هیچ کس صورتش اونقدرام صاف نیست .من خودم همه میگن پوستت‌ خیلی عالیه و مثل آیی ...

درسته حالا صافم نباشه مشکلی ندارم این سوراخی که از نادونی‌ روی پوستم انداختم رو میگمم

درسته حالا صافم نباشه مشکلی ندارم این سوراخی که از نادونی‌ روی پوستم انداختم رو میگمم

این با ماسک سدر کم کم می‌ره ،من هم با چاقو ناخون گیر یه بار این کار کردم 😂 بعد دو سال رفت دیگه ،ولی هر هفته صورتم سدر میزدم قبل حمام 

این با ماسک سدر کم کم می‌ره ،من هم با چاقو ناخون گیر یه بار این کار کردم 😂 بعد دو سال رفت دیگه ،ولی ...

جدی🥲‌الان‌میفهمم بعد فرو رفتگی ریز داشت؟

امسال که نهمم یادمه پارسال هشتم تقریبا اخرای پاییز اینکار انجام دادم🤣 اگه میخواست بره میرفت

جدی🥲‌الان‌میفهمم بعد فرو رفتگی ریز داشت؟امسال که نهمم یادمه پارسال هشتم تقریبا اخرای پاییز اینکار ا ...

نه طول می کشه ،حتی من شونزده سالگی آبله‌ مرغون گرفتم بیست و چهار سالگی جاش رفت دیگه ،بعد هجده سالگی پوست  و بینی تغییر محسوسی می کنه