2777
2789
عنوان

شوهرم هیچی نمیخره خستم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 77 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگه ۴ تومنو نمیده بهم، اونم با دعوا تازه دو ماهه داشتم میگرفتم ازش. میگه اگه سرکار بری خرجتو نمیدم ...

بگدبدرک خرج بچتوبده پس۲تومن ازش بگیربگوبراخزج بچس

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

رک بگم

ادم خسیس تا توی گور هم تغییر نمیکنه

بری سرکار از یا طرف پول داری ولی از یه طرف خیلی فرسوده میشی 

کارخونه و بچه و کارووو  

فقط رفتی یه قرون بهش پول نده اصلا 

و خرج های خودت هم سعی کن ازش بگیری 

از همین حالا هم دلت نسوزه برای بچه ات خرج کنی و لباس و وسیله بخری که کم کم تا اخر باید خرجش را بدی

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
رک بگمادم خسیس تا توی گور هم تغییر نمیکنهبری سرکار از یا طرف پول داری ولی از یه طرف خیلی فرسوده میشی ...

نه بخدا یه ماه بود زیر پیراهن نداش بچه، اخرش مجبور شد بره بگیره. ولی بخاطر شخصیت خودمم که شده نخریدم. میخاس بندازه گردن خودم

نمیده که، اگه زبون ادمیزاد حالیش بود وضعم این نبود. اگه با گفتن من حالیش بود که ..

ولش کن بابا زندگیتوبکن محل بهش نده موفق شووبابچت باش نزارسرازکارت دراره ببین چطوربیادسمتشش

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

نه بخدا یه ماه بود زیر پیراهن نداش بچه، اخرش مجبور شد بره بگیره. ولی بخاطر شخصیت خودمم که شده نخریدم ...

ببین دیدم که میگم

نصیحت خواهرانه من به تو

خرج خونه و خوراک و بچه نکنننن

همیشه مثل خودش بگو ندارم

برای خودت پس انداز کن و بخر خودت توی قسط بنداز 

اگه از الان یه جفت جوراب برای بچه خریدی کم کم خرج ها میاد روی دوشت

الان لباس بعد خرج مدرسه و کلاساش دکترش و دانشگاهش و ووو حتی ازدواجش 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃