2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون مهمونی نمیاد

226 بازدید | 38 پست

شوهر من اصلا خوشش نمیاد حس میکنم تو مهمونی موذب و استرس اجتماعی میگیره بعد عروسیم هرجا پاگشا کردن بزور و دعوا اومد امشبم دعوتمون کردن گف نمیام،،باید بابام با کلی خجالت بگه دامادم نمیاد پاگشا واقعا 

نمیدونم دیگه چیکار کنم زندونی که نیستم تو خونه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بابای منم اینطوری بود نه که استرس بگیره

کلا اهل شلوغی و مهمونی نیست

قدیما که یه عروسی میرفتیم یه هفته قبلش فقط به اخم و تخم اقا میگذشت

زیاد بهش پروبال ندادیم الان عادی شده 

البته هنوزم یه غر ریز و مخالفت میکنه اولش اما دیگه خیلیی کمه 

...

درونگراییه نیاز به لعنت ندارن

نه بابا خانواه هام مشکل دارم

درونگرا چیه بابا ادم باید درک شعور داشته باشه یه جاهای باید رفت مهمه پس غلط کرد ازدواج کرد تشکیل خانواده داد.طفلی اسی باید همش سرش پایین باشه واسه خاطر اقا که درونگراس

چطور روش بشه بگه شوهرم درونگراس از ادما میترسه

😡فقط طلاق😡
بابای منم اینطوری بود نه که استرس بگیرهکلا اهل شلوغی و مهمونی نیستقدیما که یه عروسی میرفتیم یه هفته ...

خب ادم نیاز داره بره مهمونی و خوش باشه اگه قراره قبلش یحث و دعوا باشه دیگه فایده نداره رفتن

نه بابا خانواه هام مشکل دارمدرونگرا چیه بابا ادم باید درک شعور داشته باشه یه جاهای باید رفت مهمه پس ...

دقیقا وقتی پسرت داره میرسه به سن زن گرفتن شده بزور ببرش مهمونی و رفت و امد کن اخه چه وضعشه من نمیام و فلان و...اینطوری اینده یکی دیگرو پر از درد میکنن

من مجردیم مهمونی و...رفتم ولی خب الان سختمه هی بگم نمیام

نه بابا خانواه هام مشکل دارمدرونگرا چیه بابا ادم باید درک شعور داشته باشه یه جاهای باید رفت مهمه پس ...

اولا که آدم درونگرا از بقیه آدما نمی‌ترسه

بیشتر به تنهایی عادت داره مهمونی کم پیش میاد بخواد بره یا شرکت کنه

مثلا نهایت ماهی چهار بار هر روز و هرهفته نیست(عدد مثاله)

ربطی به دیدن خانواده خودش و دیگران هم نداره

درک و شعورم داره فقط تنهایی و جمع خلوت آرامش بیشتری داره

پیشنهاد میکنم راجع این جور آدما بیشتر بخونید

نیازی به فحش دادن نیست سطح آگاهیتون بالا بره خود به خود دیدگاهتون عمیق تره تو این موضوع