2777
2789
عنوان

درمورد ترک تحصیل

67 بازدید | 6 پست

کیا اینجا ترک تحصیل کردین؟تو چه سالی ؟از کارتون واقعا پشیمونید؟تونستید کاری که توش مهارت دارین وپیدا کنید و موفق شین؟

من به شخصه محصلم ولی شرایط روانی درس خوندن و ندارم دوس دارم نظرتون و تجربه تونو بدونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من لیسانسم همه درسام رو پاس شدم اما هنوز نرفتم مدرکمو بگیرم دو سال پشت کنکور ارشدم ... . خیلی پشیمونم که چرا همون سال اول قبول نشدم . اگر کار رو دوست داری رها کن اگر نه هم ادامه بده اینقد استرس به خودت راه نده من سال آخر دبیرستانم با معدل چهارده فارغ التحصیل شدم ولی دانشگاه خیلی خوب بود .. همه چی بود انگیزه برا ادامه ... وغیره و غیره.⚘️ 😍😍 تو هم تلاش کن بلاخره بهش میرسی 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 

من تجربی بودم ۴۰۲ مدرسه ام تموم شد

مثل تو از نظر روحی کشش نداشتم رشته ام و آینده شغلیش رو دوست نداشتم چند واحد پاس نشده هم موند

این مدت واقعا خوردم و خوابیدم

هییییچ کاری نکردم 

با این که گاهی حس عقب موندن می‌کنم ولی واقعا فشار روانی روم بود 

ببین واقعا آیه نازل نشده که مستقیم بعد مدرسه بری دنبال کار و دانشگاه

این سن یهویی یه فشار شدیدی ب آدم میاد انگار همه چیز میره رو دور تند

اگه خانواده ات باهات راه میان یه سال استراحت کن بعد دیپلم 

ولی حتما یه فعالیتی کنارش داشته باش یه چیزی آموزش ببین حالا هر چی ورزشی هنری زبان کامپیوتری

نه صرفا برای درامد، برای تنبل نشدن