2777
2789
یادو خوب می گفت انقدر دلار و طلا دو بردن بالا که دیگه حتی خود پزشکیان هم نمی تونه رن بگیره چه برسه ج ...

ما موندیم و ارزوهای بر باد رفته 

کاربر آآقا،❤❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود

گرونی که همیشه بوده درسته تورم الان بیداد میکنه ولی بیشتر تجملات و چشم و همچشمی غالبه به همه چیز توقعات بیجا و زیاده خواهی چ دختر چ پسر از هم دارند

و رابطه های خارج از عرف و دوستی ایناس که ازدواج به تاخیر میندازه

وگرنه اونیکه به فکر تشکیل زندگی باشه و آدم درست راهشو پیدا میکنه

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تازه اونم اگه برف بیاد😂💀

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل         گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک         

گرونی که همیشه بوده درسته تورم الان بیداد میکنه ولی بیشتر تجملات و چشم و همچشمی غالبه به همه چیز توق ...

الان یه خونه ۷۰متری تو شهر ما ۲ میلیارده .

یه راهی شما برا من پیدا کنید با حقوق بیست تومن ،چطوری بهش برسم ؟؟؟؟ 

الان یه خونه ۷۰متری تو شهر ما ۲ میلیارده .یه راهی شما برا من پیدا کنید با حقوق بیست تومن ،چطوری بهش ...

همون خونه اجاره کن با پس انداز اصولی خونه هم میخری

بعدم الان زن و مرد کنار هم کار می کنند درآمد جدا دارند

والا پدر بنده از صفر شروع کرد بدون پشتیبان الان همه چیز داره خداروشکر

و چند تایی زوج جوان که با شغل کارمندی بعد سه چهار سال خونه دار شدند

عرض کردم چیزای اضافی و تجملات حذف بشه آدم زودتر به مقصد میرسه 

بنده نامزدم قصد دارم وسایل اضافی برا جهاز نخرم ی مقدار طلا هم دارم

عروسی ساده تر برگذار کنیم و با پولی که نامزدم داره فعلا ی تیکه زمین بخریم 

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

همون خونه اجاره کن با پس انداز اصولی خونه هم میخریبعدم الان زن و مرد کنار هم کار می کنند درآمد جدا د ...

خوشبخت بشید 

ولی زمان پدرتون را با الان که تو اوج رکود و تورم و ورشکستگی اقتصادی هستیم مقایسه نکنید 

که نمیاددیگه 😂😂

دقیقا

انگار طلسم شدیم😂💀

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل         گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک         

من یه سوال داشتم ممنون میشم برادرانه کمک کنید ( اگه جایی از حرفام ناراحت شدین ببخشید)

اینم بگم چون دیدم عاقل ترین اقای اینجا بودین گفتم بپرسم چون ذهنمم خیلی درگیر هست اکثرا اقایون اینجا هول تشریف دارن بلانسبت شما( تو یکی از تاپیکام حالم بد بود طرف میخواست مخ بزنه)

من تو یه خانواده پسردوست بزرگ شدم (

باورت نمیشه ولی مادر بزرگم به مادرم وقتی سر من باردار بوده شربت پسر زا میداده  وقتی به دنیا اومدم ناراحت شده که دخترم، یه مدت ارزو میکردم کاشکی پسر بودم 😞)

اینکه یک سری از پسرای فامیلم منو سطح پایین میدیدن نه اینکه هم ، سطح پایین باشم،  لولم متوسط بود و  درکل یه جوری شد الان که خیلی سال گذشته با اینکه متاهل هم هستم از اقایون متنفرم حتی از پسر بچه ها ، اگه پسری تو خیابان تیکه بندازه عصبی میشم و ناراحت میشم ، میخوام بیخیال باشم و این حس تنفرم نسبت بهشون کم بشه حتی همونا که تو فامیل بودن ،( ولی نمیدونم چه جوری ، یه حس تنفر که انگار یک  زخم عمیقی هست تو وجودمه ، انگار نمیتونم بیخیال شم یا کسیو ببخشم) سوالم ابن بود چرا پسرا تیکه میندازن ؟ از روی بدجنسی  هست؟ یا اینکه چرا انقدر بد نگاه میکنن یا فحش ناموسی میدن ؟ اخه من دارم از خیابان رد میشم اصلا کاری بهشون نداشتم

(باورت نمیشه ولی با نگرانی از اینکه ممکنه مسخره بشم این پیام رو دادم )

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

من یه سوال داشتم ممنون میشم برادرانه کمک کنید ( اگه جایی از حرفام ناراحت شدین ببخشید)اینم بگم چون دی ...

یه چیز دیگه یادم اومد 

فکر میکردم مرد ستیز هستم ولی یکی از دوستام بهم گفت چون تو خانواده پسر دوست بزرگ شدم و اطرافم پسر هایی بود که بد اخلاق بودن همچنین حسی داستم و 

بهتره به پسر هایی که تو خیابون هستن مثل برادر نگاه کنم اگر تیکه میندازن یا فحش میدن از روی بدجنسی نیست و بازیگوش هستن یا پسر بچه ها هم فرض کنم پسر خودم هستم گفت اگه با این دیدگاه بهشون نگاه کنی دیگه متنفر نمیشی 

ممنون میشم راهنمایی کنید 

یه چیز دیگه یادم اومد فکر میکردم مرد ستیز هستم ولی یکی از دوستام بهم گفت چون تو خانواده پسر دوست بزر ...

سلام .

ممنون از اینکه به من لطف دارید 

قطعا قابل درکه که بزرگ شدن و رشد کردن در خانواده ای که کلیشه های جنسیتی سنتی خیلی شدیده برای یه دختر چقدر سخته .و خانواده جنسیت شما رو بی ارزش میدونسته خوب مشخصه که باعث میشه از جنسیت خودتون ناراضی باشید و قطعا یه خشم و نفرت فروخورده از جنس مخالف داشته باشید ، 

ولی باید بهتون بگم که خیلی خیلی زیاد آقایون بیمار از بچه ۱۲ ساله تا پیرمرد ۸۰ ساله ریخته تو خیابون که براشون مهم نیست خانم مقابل جوونه ،خوشگله زشته ،لباسش چطوره ، 

بیمارن و با تیکه انداختن و متلک انداختن به خانم ها ارضا میشه روح بیمارشون .

یا یه عده هم از سر بازیگوشی و شیطنته .

ولی شما تنها کاری که این جور مواقع باید کنید اینه که نشنیده بگیرید و رد بشید 

اینقدر دخترها هستن قانع هستن.ولی پسرها بیشتر دنبال دخترهای پرخرجن.اگه یه دختر قانع گیرشون بیاد اذیتش ...

نه چرا باید چنین کاری کنیم 

سلام .ممنون از اینکه به من لطف دارید قطعا قابل درکه که بزرگ شدن و رشد کردن در خانواده ای که کلیشه ها ...

انقدر حالم بد بود یادم رفت سلام کنم 😅 

عیلک سلام برادر 

مرسی از راهنماییتون