2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اتفاقا امروز ساعت 11 رفتم طلا فروشی، طلا فروش ناراضی بود میگفت از صبح ارزون تر شده

مثلا ۵ تومن میشه چهار و نیم ، 

بازم چیزی عوض نمیشه ، 

مثلا ماشین خارجی قراره مثلا از چهل میلیار بشه بیست میلیارد ،بازم برا ما فرقی نداره 

کاربر آآقا،❤❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود

خیلی از همکلاسی های من مجرد موندن ، هیچ کسم درکشون نمیکنه .

الان متاهلی جای تعجب داره 

چه کنه جوون الان یه پسر مجرد خرج خودش و دربیاره والا باغیرته زندگی و مسولیت الان تو این زمونه با این تورم وحشتناک ترسناکه 

و چقدر بده که کسی نیست درک کنه و پشت این جوونا باشه 

الان متاهلی جای تعجب داره چه کنه جوون الان یه پسر مجرد خرج خودش و دربیاره والا باغیرته زندگی و مسولی ...

منی که خونه پدر هستم و تقریبا خرج خاصی ندارم ،سر ماه حقوقم تموم میشه ، به همکارای متاهلم فکر میکنم که چطور میگذروننبا این حقوقا 

[QUOTE=365680916]هیی خدا به داد جوونامون که هیچی  به داد هممون برسه یجوری گفتم‌جوونامون انگار خودم ۵۰ سالمه😂 ...[/QUOT

خدا بزرگه 

انشالله گشایشی میشه 

منی که خونه پدر هستم و تقریبا خرج خاصی ندارم ،سر ماه حقوقم تموم میشه ، به همکارای متاهلم فکر میکنم ک ...

توکل بر خدا که جز خودش کسی پناه نیست 

ان شالله خودش گشایشی بکنه برای همه جوونا