2777
2789

دیشب گفت بریم بیرون نتونستم برم بخاطر امتحانام نخوابیده بودم بهش گفتم فردا شاید بیام گفت نیای من میدونم با تو 

امروز زنگ زد گفت بریم گفتم بخدا هفته اینده از شنبه تا چهارشنبه یکسره امتحان دارم اصلا بهمون فرجه درستی ندادن 

گفت برات متاسفم که تو لحظه های مهم کنار ادم نیستی و هیچ وقت دوستات الویتت نیستن و قطع کرد 

منم دوست اینجوری داشتم

کنسلش کردم

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😐 . من پارسال کنکور داشتم دخترخالمم تولد گرف تولدش 8م تیر بود نتونستم برم ازمون میزدم ی سال تموم نتونستم برم باهاش بیرون هراز گاهی اون میومد خونمون . منم مناسبتارو تو پیام بعش تبریک میگفتم باهم فقط توی تل خرف میزدیم اونم هفته ای بار . واقعا ادم بادرکیه یبار بهم نگف فلان روز نیومدی یا فلان

😐 . من پارسال کنکور داشتم دخترخالمم تولد گرف تولدش 8م تیر بود نتونستم برم ازمون میزدم ی سال تموم نت ...

اصلا درک نکرد که سه روز دیگه تا اخر هفته هر روز امتحان دارم و کلی کتاب و جزوه سرم ریخته و تو یه یک روز سه تا امتحان باید بدم هفته اینده!

اصلا درک نکرد که سه روز دیگه تا اخر هفته هر روز امتحان دارم و کلی کتاب و جزوه سرم ریخته و تو یه یک ر ...

من نمیخوام دوستتو با یه پیام قضاوت کنم ولی در کل این مدل ادما همونایین ک الان پشتت نبستن دو روز بعد از پس یکار نتونستی بربیای میگن جربزه نداشت تمرکزتو بزار روی درسات عزیزم دوستای واقعی پشت همن باهم پیشرفت میکنن اگ غیر این بود اون دوستت ی مدت دوسته بعدا میشه دشمن اینده‌ت . تو خیابونا هیچی نیس تو این سرمای زمستون چیزی ک برات میمونه همین درساته بعد امتحانا با یه ادمی ک دوستت داره برید عشق و حال کنید

من حق رو به دوستت میدم حالا یه ساعت وقت میزاشتی هم خستگی درس خوندن از سرت می پرید و پرانرژی ادامه درس رو میرفتی هم دوستت ناراحت نمیکردی خب توقع داشته ازت و براش مهم بودی که به تو گفته ...حالا از دلش دربیار با ۲تا پیام

🌳🥀 👨‍👩‍👧 🥀🌳
خودت بهش قول فردا رو دادی، از اول میگفتی نمیام تا حدی به ایشون حق میدم، شما بدقولی کردی

بهش گفتم فردا اگه بتونم میام اگه درسمو تونستم تموم کنم بهت خبر میدم نگفتم باشه صدرصد میام 

من حق رو به دوستت میدم حالا یه ساعت وقت میزاشتی هم خستگی درس خوندن از سرت می پرید و پرانرژی ادامه در ...

عزیزم تو این سرما بیرون رفتن برابره کوفتگیه و عقب موندگی از درسا . ب دوستش گفته بتونم میام نتونسته 

من حق رو به دوستت میدم حالا یه ساعت وقت میزاشتی هم خستگی درس خوندن از سرت می پرید و پرانرژی ادامه در ...

من دیروز رفتم خونشون ازش خداحافظی کنم که داره میره بهش گفتم بخاطر امتحانام نمیتونم ببینمت تا یک ماه دیگه که برگردی

چیکار میکردم براش؟

من دوستامو میشناسم ۸ شب برن بیرون ۱۱ برمیگردن