2777
2789
عنوان

وایسا دنیا وایسا دنیا من میخوام پیاده شم(طلا گرمی پنج)

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 72 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ی مقدار طلا دارم فقط ارزوم بتونیم باهاش زیر پله جای کوجیک بخریم شوهرم توش  کار راه بتدازه از این اوارگی دربیاد😔

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
ما ماهی ۲۰ حقوق میگیریم.۱۳ بجای قصد میره .😭

آره دقیقا من شوهرم شغلش آزاده کنافکاره اینقدر همه چی گرون شده که مردم دیگ نمیتونن هزینه برای ساختمان کنن الان کلی وقته بیکاره این ماهم سر سال رسیدیم کرایه رو دو برابر کرد قسط وام و قسط بیمه هم هست قشنگ داریم له میشیم زیر بار زندگی 

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اونایی که بایدبخرن،میخرن

روزمادرتوطلافروشیاجاسوزن انداختن نبود

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

این چه بلایی بود بر سرمان امد🥲💔کاش همه چیز درست بشه کاش همه چیز ارزون بشه.کاش جوونیم با این قیمتا تباه نشه

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

ممنون و تشکر از جناب دکتر پزشکیان 

و تمام کسانی که بهش رای دادن 

امیدوارم از نتیجه کارتون نهایت استفاده رو ببرین

تعلیقمم کنین برام مهم نیست💕

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
نتایج رای دادن به اقای من نمیدونم🤷‍♀️من بلد نیستماز کارشناسا بپرسیدپمپ بنزین محله ماهم بسته شده

نتایج رای دادن به اقای من برنامه خاصی ندارم 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
نتایج رای دادن به اقای من برنامه خاصی ندارم

خدا نکشتت🤣پستت رو کاش پاک کنی تعلیق نشی

من بخاطر لایک کردن پست مربوط به رئیس جنهور ۵ رو تعلیق شدم

فک کن فقط لایک کردم!!!

کاربر رقص__پروانه هستم و تعلیق شدم