2777
2789
عنوان

منم باهات موافقم عزیزم

140 بازدید | 18 پست

متاسفانه دخترامون خیلی ارزش خودشون رو آوردن پایین و خیلی راحت خودشون رو در اختیار میذارن و بعدش پشیمون میشن بنظرم دخترا اندازه یک الماس میرزن اما حیف قدر خودشون رو نمی‌دونن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا زمانی که اوضاعشون درست پیش بره میان میخورنت میگن بدن خودمونه به شما چه

اگه برعکس بشه میان آه و زاری میکنن انتظار همدردی و راهنمایی و نفرین و فحش به طرفو دارن

من کلا واسم مهم نیستن امثال اینا

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

متاسفانه ای کاش دخترامون بیشتر قدر خودشون رو میدونستن

واقعا من 16 سالمه میرم مدرسه بچه هامون حتی باهم دوتایی میرن تو رابطه دوتا دختر یا با یک پسرای اوباشی قرار میزارن دارم درباره یک یاز مدرسه ها برند تهران و کشور میگم اینجوری دیگه بقیه جاها چه خبره 

اینکه قبل از ازدواج نباید رابطه جنسی داشته باشی درسته

اما اینکه انقدر بی عزت نفس و بی شخصیت باشی که تن به آزمایش بکارت بدی هم به همون اندازه زشت و زننده است

خودتونو گول نزنید

دختری که یه ذره برا خودش ارزش قائل باشه نه قبل از ازدواج رابطه جنسی برقرار میکنه و نه برای ثابت کردن خودش ازمایش بکارت میده

در ضمن از نظر علمی هایمن اون چیزی که بقیه میگن نیست

در جواب خانومی که گفته علم رو هم زیر سوال میبرن!

دارنده ی اصل و نسب حتی در دشمنی هم بزرگوار است!

ن دخترا بلکه خیلی از خانومایی ک متاهل هستن باز هم تن به این رابطه ها میدن....ب نظرم ارزش من و امثال منی ک بجز شوهرمون با کسی  نیستیم و به کسی نمیدیم خیلی بیشتره‌‌ ولی چند روز پیش خانومه میگفت الان کسی دوست پسر نداره بی کلاس و چیپه🤐

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
تا زمانی که اوضاعشون درست پیش بره میان میخورنت میگن بدن خودمونه به شما چهاگه برعکس بشه میان آه و زار ...

ای کاش قدر خودشون رو میدونستن و خودشون رو مثل الماس دست نیافتنی میکردپ

اینکه قبل از ازدواج نباید رابطه جنسی داشته باشی درستهاما اینکه انقدر بی عزت نفس و بی شخصیت باشی که ت ...

اره هم بنظرم رابطه با یک پسر بده و عواقب بدی داره هم اون آزمایش زشته 

اره هم بنظرم رابطه با یک پسر بده و عواقب بدی داره هم اون آزمایش زشته

درسته

اصلا رابطه قبل از ازدواج جدای از بحث دین و..واقعا خوب نیست و ۹۰ درصد مواقع به ضرر دختره

یعنی اصلا ربطی به اعتقادات مذهبی نداره

اون پسری ک واقعا کسی و دوست داشته باشه هم برای رابطه صبر میکنه تا ازدواج صورت بگیره

دارنده ی اصل و نسب حتی در دشمنی هم بزرگوار است!

به نام خدا. باسلام (این تیکه کلاممه!!!). به نظرم بعضی دختر ها ارزششو حقیقتا میارن پایین و این تقصیر پسر های جامع که به این کثافتی کشیده شدن که حاضرن این کارارو بکنن باتوجه به اینکه خودمم پسرم ولی هرگز تن به همچین کثافتی ندادم و نخواهم داد. 

باتشکر. 

آسمان فرصت خوبی است اگر پر بکشیم؛ ببه به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم.. <زیر 20 سالمه درخواست جنس مخالف پذیرفته نمیشه> <هر سوال داخل تاپیک خودش> <تاریخ تولد الکی است> ‌<حساب کاربری جدیده بنده قدیمیم>

متاسفانه ای کاش دخترامون بیشتر قدر خودشون رو میدونستن

قدر دونستن دختر به این چیرا نیس

دختر درجه اول باید مستقل شه کار کنه پول دربیاره دیگه روابطش ب خورش مربوطه.

دختری ک استقلال نداره آزادی نداره پول درنمیاره قدر خودشو نمیدونه