2777
2789

نزدیک یه ساله همش تو دکترام خسته شدم.

ی چیزی بالای سینم حس کردم رفتم دکتر عکس گرفتم گفتن ممکنه استخون باشه. بعد ۳ ماه پیش رفتم سونو گفتن فیبروادنومه.   امروزم دوباره رفتم سونو گفتن هیچ توده ای و فیبروادنومی نداری و کاملا نرمالی. دکتر سونو امروز گفت این استخونیه.

من کدومو باور کنم؟ واقعا دیگه نمیکشم از دکتر رفتن. هرکسی ی چیزی میگه دیگه حتی ب دکترا هم نمیشه اعتماد کرد حالم بده🥲💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سونوگرافی جای خوب و معتبر باید بری

یکی از آشناها رفته بود سونوگرافی دکتر گفته بود بچه ۶ ماهه تو شکمت مرده 😐😐

این گفته بود بچه م ۳ ماهشه و اینا مگ میشه یه بچه ۶ ماهه تو شکمم مرده باشه آخر فهمیده بود فیبروم بوده دکتر نتونسته تشخصی بده 😂😂😐😐😐

سونوگرافی جای خوب و معتبر باید برییکی از آشناها رفته بود سونوگرافی دکتر گفته بود بچه ۶ ماهه تو شکمت ...

وااایییی یعنی در این حددد؟

سونوگرافی هم خوب تشخیص نمیده اصلا

موندم چیکار کنم

دوتا سونوی خوب و معتبر رفتم هرکدومشون ی چیزی گفت

الانم از دکترا بپرسی بهت میگن تحقیق کن ببین کجا سونوگرافیش تو شهرت خوبه برو اونجا ببین چی میگ

بهترینو رفتم. ی جای معتبر ۳ ماه پیش رفتم کلی پول ازم گرف

امروزم رفتم درمانگاه شرکتمون سونو دادم اونم خوبه

نمیدونم چ کنم هعی

راستی اخر از کجا فهمیدن فیبرومه

چون دل درد داشته مجبور شده بره یه جای دیگ سونو 

بعد نوبت میزنه پیش کسی ک همیشه میرفته گفته بچه چیه این فیبرومه 

دکتر اولیه با پول پدرش روسیه درس خونده بعد اومده ایران 

چون دل درد داشته مجبور شده بره یه جای دیگ سونو بعد نوبت میزنه پیش کسی ک همیشه میرفته گفته بچه چیه ای ...

دیگه ب دکترا و سونوگرافیا هم اعتمادی نیست.. دکترمون خداست💔😅