2777
2789
خب ادم پست زیاد هست شناخت خیلی مهمه خییییلی من مثلا عروس عمومی شوهرم رو میتونم تنها بزارم خونه با شو ...

خب دیگه بستگی داره ب آدم ،، اما من اصلا دوستندارم کسی وارد حریم خصوصی خونمون بشه جز فامیل از بچگی همین بودم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کشوندن دوست مجرد به خونه اصلا درست نیست. من دیدم دوستام هم تجربه ی مشابه من داشتن و اذیت شدن واسه هم ...

متاهل مجرد نداره کسی ک ذات نداشته باشه براش فرقی نداره

نه عزیزم از حسادتشون بودخودم هم بیرون میدیدن سلام نمیکردنپسرها از عروسی دوستاشون خوشحال میشن اما دخت ...

یه دوستی داشتم دقیقا همین حرفو میزد یه روز اتفاقی دختره رو دیدم گفتم چرا با فلانی قطع ارتباط کردی؟ گفت شوهرش بهم نظر داشته نتونستم به دوستم بگم کلا باهاش کات کردم

خب دیگه بستگی داره ب آدم ،، اما من اصلا دوستندارم کسی وارد حریم خصوصی خونمون بشه جز فامیل از بچگی هم ...

اره بعضی ها اینطوری هستن بلاخره تو ی شهر دیگ با ی فرهنگ دیگ توی ی خانواده طبیعی ک اختلاف نظر داشته باشیم 

حالا برعکس من رابطه با فامیل رو دوستندارم

یه دوستی داشتم دقیقا همین حرفو میزد یه روز اتفاقی دختره رو دیدم گفتم چرا با فلانی قطع ارتباط کردی؟ گ ...

شوهر من که اصلا بیچاره بلد نبود مخاطبین من کجای گوشیم هستن

من دوستام از بسیج بود همه سن بالا و زشت و خانواده های فقیر

بخاطر همین با هرکسی از دوستان که ازدواج میکرد لج میفتادن

لطفا دیگه ریپلای نکنید

شاید وقتی دیگر...
بله. به نظرم نه مجرد نه متاهل هیچ کدوم درست نیست بیام خونه. میتونن بیرون قرار بذارن خوش بگذرونن ولی ...

من ک خودم میگم مشکلی ندارم دوستی هامون هم همش تو خونه هست 

هیچ کدوممون هم تف ب شوهرا همیدیگه نمیکنیم

اره بعضی ها اینطوری هستن بلاخره تو ی شهر دیگ با ی فرهنگ دیگ توی ی خانواده طبیعی ک اختلاف نظر داشته ب ...

اره دیگه حرف شما رو هم متوجه میشم دیدم بعضی از خانوم ها وقتی متاهل میشن دور خودش و همسرش ی دیوار آهنی می‌کشه ک انگار چ خبره