2777
2789

چون اینام توش یه مقدار شکر هست. یا بیسکوییت تردا هستن اونارو میشه خورد

مگه قرارنبودبزرگ شدیم پخته شیم! چراسوختیم!

چطوری قند رو حذف میکنید ولی هنوز کافیئن می‌خورید ؟؟😕 من همچی رو غدغن کرده بودم همچیییی

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چطوری قند رو حذف میکنید ولی هنوز کافیئن می‌خورید ؟؟😕 من همچی رو غدغن کرده بودم همچیییی

ینی چی؟شما چرا قندو حذف کردی؟من قندم رو مرزه تنبلی تخمدانم دارم. ولی خرما در روز ۶ ۷ تا میخورم 🥴 یا دوسه تا بیسکوییت ترد یا ساقه طلایی

واسه من دکتر شکر و قند آرد حذف کرده میگه اصلن نخور. منم چایی رو با خرما میخورم کیک و نسکافه نمی‌دونم هرچی ک توش با شیرینی مصنوعی باشه حذف کردم ولی گاهی دلم چایی شیرین میخواد نمیتونم بخورم 

عزیزم من سالهاست قند و شکر و حذف کردمولی هفته ای یکبار کاپوچینو یا شیرینی اونم یه دونه میخورمتوی تول ...

نه قندم رو ۱۱۰ هست . تنبلی دارم. میشه بگی تنقلات چیا میخوری؟من اهل شربتو شکلاتو بستنی نیستم اما خرما و بیسکوییت میخورم در روز

واسه من دکتر شکر و قند آرد حذف کرده میگه اصلن نخور. منم چایی رو با خرما میخورم کیک و نسکافه نمی‌دونم ...

میشه بپرسم مشکلت چیه اگه دوسداشتی بگو