2777
2789
عنوان

خانوما یه سوال در مورد نذری

51 بازدید | 8 پست

سلام خوبین؟کسی میدونه برا نذری قیمه هر کیلو گوشت گوساله برا چند پرس کافیه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
بنظرم سه پرس

مطمئنی؟فک نکنم انقد کم دربیاد

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای ۱۲پرس کافیه

ممنون عزیزم مثلا هر کاسه چند تیکه گوشت؟

ممنون عزیزم مثلا هر کاسه چند تیکه گوشت؟

سه تیکه بریزی تا ۱۵نفر هم میرسه.۱۲نفر شاید بشه نفری چهار تیکه که برای نذری خیلی مناسبه

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
سه تیکه بریزی تا ۱۵نفر هم میرسه.۱۲نفر شاید بشه نفری چهار تیکه که برای نذری خیلی مناسبه

ممنون جواب دادی عزیزم🥰🥰❤❤

خواهش میکنم پیشاپیش هم قبول باشه منم دعا کن

ممنون فدات شم چشم حتما عزیزم🤲🤲