2777
2789
آخه چه اصالتی. تهران از دوران قاجار و پهلوی شد پایتخت.خارج از کشورم ایران رو نمی‌شناسن خیلی و شاید خ ...

خب اتفاقا جذابیتش همینه که وقتی معنی اسم رو بپرسن بیشتر هم با خودت و هم با اصالتت اشنا میشن

البته نطر شخصی بود صرفا

هر کس یه دیدی داره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیز دلم به خودت برس اینقدر سخت نگیر همچیو بچه گناه داره

واقعا  خودم هم از همین عذاب وجدان دارم...بچه ام اذیت نشه

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
عزیزم به خودت برس رستوران برو سفر برو چیزهای خوشمزه بخور

سفر که خب همسرم ماموریت زیاد میره و قطعا من نمیتونم تنها برم سفر ...اما  دکترم هم گفت باید سعی کنی غذا بخوری اما واقعا میلم نمیره

برو رستوران های خوب و یه غذای فوق العاده خوب سفارش بده

رفتیم روز مادر همسرم بنده خدا کلی زحمت کشیده بود  برای من ولی بازم نتونستم بیشتر از دو قاشق غذا بخورم

عزیزم برو دکتر تغذیه شاید شربت اشتها آور بهت داد

اهان باشه... چی کار کنم ...الان از صبح فقط یک لیوان شیر خوردم وبه  زور یه تخم مرغ آب‌پز...اصلا هم گرسنه نیستم