2777
2789

خرما دارم با مغزیجات ولی بلد نیستم چکار کنم. به عنوان خوراکی یکم بگذارم تو کیف دخترم هر روز یه تیکه بزارم از پفک و چیپس کیک  اینا بهتره خودمم یکم ضعف و کمخونی دارم شنیدم جنوبی‌ها بلدن.با شیره خرما، اینا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هسته خرما دربیارورز بده تقسیم کن هرقسمت یه تیکه مغز گردو بادام فندق پسته بذاردایره‌ ش کنتو پودر نارگ ...

خرما من دونه آیی نیست  ب فارسی نمی‌دونم چی میشه از این گالنی هاست ک له شده بیرون یخچالی

من خرما رو له میکنم 

مغزیجات هم پودر میکنم 

بعد پودر مغزیجات و خرمای له شده رو با هم مخلوط میکنم تا یکدست بشه 

بعد تو پودر نارگیل میخوابونم و به شکل مربع و دایره توی سینی می‌چینم و داخل یخچال می‌زارم 

طبع بسیار گرمی داره و مقوی

شیره خرما رو ۱۵ دقیقه با همزن بزن

خرمارو هستشو درار .پسته گردو بادوم فندوق حالا هرچی ک داری خورد کن بریز تو شیره  ی کمم ارده بریز با قاشق هم بزن بذار چند ساعت یخچال 

همکارم درست میکنه یکم آرد میزنه شیره دیگه نمیزنه

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
شیره خرما رو ۱۵ دقیقه با همزن بزنخرمارو هستشو درار .پسته گردو بادوم فندوق حالا هرچی ک داری خورد کن ب ...

آرد چقدر باشه دکتر من آرد سفید و شکر و اینا رو واسم غدغن کرده