2777
2789

حاجی قضیه چیه رسما داریم زندگی میکنیما
از همه جا بهتره بمولا
میایم حرص میخوریم حرف میزنیم گریه میکنیم میخندیم فوش میدیم بدون اینکه اصن کسیو بشناسیم یا ببینیم یا کسی مارو بشناسه
حقیقتا ی سریامون زندگیمون توشه و با بقیه کنار هم زندگی میکنیم
حتی اگه همو تاحالا یه بارم ندیده باشیم:)

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دل میشکنیم توهین میکنیم حتی بدون اینکه بفهمیم پشت اون اکانت قلبه

آره خب اینام هس ولی هرکی خودش سعی کنه خوب باشه و دل نشکنه جای خوبی میشه

من خودم هیچوقت اینجوری نظر ندادم حتی اگه بدونم حق دارم یا اینجوریه چون همیشه به این قضیه که گفتی فک کردم
اگه من جاش بودم چی؟
ولی خب ی سریام قبول دارم اصن خیلی کثافتن بمولا دیگه😂💔

آره خب اینام هس ولی هرکی خودش سعی کنه خوب باشه و دل نشکنه جای خوبی میشهمن خودم هیچوقت اینجوری نظر ند ...

بله درسته 

ولی آره در کل آدم معتاد اینجا شده 

𝑆𝑒𝑛𝑠𝑖𝑧 𝑜𝑙𝑚𝑎𝑦𝑖 𝑏𝑖𝑙𝑚𝑖𝑦𝑜𝑟𝑢𝑚             

طرف تاپیک زده اسم یاسین و سبحان کدوم بهتره؟یکی که دم ازانسانیت هم میزنه اومده میگه بذارعنکبوت اسم سو ...

یا خداا😕

اینا تو واقعیت چجورین 

𝑆𝑒𝑛𝑠𝑖𝑧 𝑜𝑙𝑚𝑎𝑦𝑖 𝑏𝑖𝑙𝑚𝑖𝑦𝑜𝑟𝑢𝑚             

طرف تاپیک زده اسم یاسین و سبحان کدوم بهتره؟یکی که دم ازانسانیت هم میزنه اومده میگه بذارعنکبوت اسم سو ...

الهی بگردم واسه اسی
جفت اسمام قشنگه کاش دوقلو بشن دوتاشو بزاره من این دوتا اسمو خیلی دوس دارمممم
اره حقیقتا دیدم ی سریا واقعا خیلی مزخرفن
البته میتونم تصور کنم ادمی که تو مجازی ام نتونه روی مزخرفشو نشون نده تو واقعیت چقد سمی و بدرنخوره
در کل باید از کنارشون گذشت حتی ارزش بحثم ندارن ذاتا این ادما فقط برا بحث میان دیگه روزشون پر شه مثه ماهایی که واقعا دردای دلمونو مشکلاتمونو میاریم نیسن که

آره خب اینام هس ولی هرکی خودش سعی کنه خوب باشه و دل نشکنه جای خوبی میشهمن خودم هیچوقت اینجوری نظر ند ...

حس علی هم دانشگاهی ام نسبت بهم چیه؟❤️🥺 با مادرش راجع به من حرف زده تا حالا؟ ازدواج داریم ؟کی میاد جلو اینم بگم فاصله مکانی زیادی داریم و اونا لرستان هستند و امسال سال آخر دانشگاه اش هست حسش راجع به مامانم چیه عکسش رو دید ؟ مرسی❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌸 جدیدا هم یک دختری به اسم نرگس آویزونش شده براش غذا درست میکنه حسش به اون چیه؟

اشتباه نکردم تو اینستا من اول فالوش کردم؟

میشه تمرکز کنی جواب بدی سه ترم ذهنم درگیر شده🥲

🩺💉تلاش کن نه آرزو✨️