2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اول ازهمه بسلامتی مبارکت باشه 

یک شومیز دامن یا کت وشلوار بپوش ترجیحا رنگش روشن باشه  یک شال هم بنداز برای احترام بیشتر به خانواده داماد 

و با مادروپدرت همون اول دم درخونه باش و احوال پرسی کن وگل رو بگیر 

و اگه پدر داماد گفت اقا پسرما با دخترتون صحبت کنن با اجازه پدرتون برین تو اتاق صحبت کنید درحد ۲۰دقیقه 

شومیز شلوار کت چادر ببین طرفت چجوریه مذهبی

شناخت ندارم ازشون ولی از نوع حرف زدنشون فکر میکنم یخورده مذهبی طوره و می‌خوان بیان که نشون کنن😬

و اینکه من بیرون مانتوییم

عزیزم اول ازهمه بسلامتی مبارکت باشه یک شومیز دامن یا کت وشلوار بپوش ترجیحا رنگش روشن باشه یک شال هم ...

توضیحاتتونو تصور کردم و واقعا استرس گرفتم😁

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست
عزیزم اول ازهمه بسلامتی مبارکت باشه یک شومیز دامن یا کت وشلوار بپوش ترجیحا رنگش روشن باشه یک شال هم ...

مرسی قشنگم❤️

آها پس کت و شلوار گزینه خوبیه

وایییی چی بگم بهش آخه تو اتاق😂استرس میگیرم

آخه مادر پدرم یخورده افکارشون قدیمیه فکر نکنم بزارن بیام دم در خوش و بش کنم😅برای همین سوالم اینه اگر گل آوردن گل رو چیکار کنم کجا بزارم اصن بزارم تو گلدون یا همون طوری بزارم یه گوشه رو میز؟

بهم نخندین ولی واقن استرس دارم🥲💔

مرسی قشنگم❤️آها پس کت و شلوار گزینه خوبیهوایییی چی بگم بهش آخه تو اتاق😂استرس میگیرم

اره عزیزم یا شومیزودامن یا کت وشلوار هرکدوم راحت تری 

از گوگل سوال های خاستگاری رو بزن بپرس چندمورد مهم رو 

مثلن اخلاقش رفتارش 

خودشو کامل معرفی کنه خانوادشو معرفی کنه 

شغلش 

اینکه ازهمسرش چه انتظاری داره واینا