2777
2789
عنوان

از معلم بچه هاتون راضی هستید

91 بازدید | 14 پست

معلم بچه ی من که نفسم بند آورده،از لحاظ درسی همه مسئولیت‌ آموزشش رو دوش مادره،بی توجهه و‌نامرتب وبی  حوصله و بداخلاق هست و مدام داد میزنه وعصبیه ، رفع  تکلیفی درس میده انگار علاقه نداره به شغلش ،بچه منم از لحاظ اخلاقی داره میشه مثل خودش .من خودم باهاش کار می کنه درسش خوبه البته .نصف کلاس هم معلم خصوصی گرفتن واسه بچه هاشون .ادعا هم داره که من بهترین معلم  دنیام 😓من خودم داخل فضای آموزشی بودم و متوجه کم کاری زیادش میشم فکر کنم پارتی ضخیمی داره که تا حالا مونده وگرنه اصلا بدرد معلمی نمی خوره 😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من امسال فوق العاده راضیم ولی سال قبل افتضاح بود تمام بار درسی روی دوش مادر تا میتونست تکلیف میداد بعد میگفت خودتون چک کنید درست حل کرده یا نه شبا تا قبل خواب منو بچه مشغول درس بودیم مثل یه کابوس بود 

من امسال فوق العاده راضیم ولی سال قبل افتضاح بود تمام بار درسی روی دوش مادر تا میتونست تکلیف میداد ب ...

اینم همینه ،تا ساعت دوازده. شب گیریم به خدا ،هم من خسته ام هم بچه ام ،دیوانه شدم دیگه اعصابم کشش نداره ،خودم هم کار و درس دارم بی کار نیستم 😓

عالي همشونديگه اينهمه شهريه داديممگه ميشد بد باشن

به شهریه نیست عزیزم به احساس مسئولیت و دلسوزی هست ،معلم غیر انتفاعی نصف معلم دولتی حقوق می گیره حتی کمتر 😓 ولی خب مدیر غیر انتفاعی حساس تره

همینه دیگه وقتی یه مدرسه غیر انتفاعی به همسر من که هیچ تجربه معلمی نداره بهش بگن بیا بهت حقوق میدیم ...

حالا درسش هر جور باشه می گذره ولی این اخلاق های بدش که رو بچه ها داره تأثیر میزاره رو‌مخمه ،مثلا دخترم قبلا اصلا داد نمی‌زد ولی حالا .....😓چپ و راست هم میگه حوصله ندارم و...

منظورم همون مديريت هست ديگهبسيار حساس و حتي يك صفحه نبايد با بچه كار كنيم

خیلی خوبه ،من خودم هم غیر انتفاعی تدریس داشتم حقوق کم بود ولی حسب مسئولیتی که بود نمیذاشتم چیزی بیفته گردن خانواده  که وظیفه ی منه ،ولی متأسفانه‌ بعضی دولتی ها این طوری هستن