2777
2789
عنوان

چطوری بد دهنی رو ترک کنم

60 بازدید | 10 پست

وقتی عصبی میشم هر حرفی رو زبونم باشه میزنم 

اصلا توی عصبانیت فکرم نمیکنم 😭 کلی حرف بار خانوادم و شوهرم میکنم مخصوصا شوهرم اونا هم سکوت میکنن😭🥲 دست خودم نیست (سر زنش نکنین توی خانواده پر تنش بزرگ شدم) چطوری اروم و متین باشم میخوام تغییر این رفتار زشتمو ترک کنم 

منم همینم

انقدر حالم بده الان 

کلی چرت و پرت به شوهرم و بچه هام گفتم

هم حالم بخاطر چیزی ک ناراحتم کرده 

هم عذاب وجدان دارم 

دلم میخواد گریه کنم 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عادت کردی، باید با زحمت و تمرین این عادت و کمرنگ کنی، یه خانم چرا باید بددهنی کنه واقعا؟

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

خب ببینید بعضی مواقع وقتی خیلی ادم به چیزی فکر کنه بریزه تو خودش نه به کسی بگه نه با خودش صحبت کنه نه مشاور و روانشناس باشه معلومه یه دفعه هرچی بخواد به زبون میاره این تا حدی طبیعیه ولی اگر همون اوایل که هنوز اینجوری نشده جلوش رو بگیرید درست میشه همیشه از اون جایی که دعوا هست برید جای دیگه مثلا برید داخل اتاق حیاط نفس عمیق بکشید اگر هم میتونید از مشاور مشورت بگیرید راه حل بهتون میگن

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺