2777
2789
عنوان

خبر خوش برای کنکوری ها🤩

251 بازدید | 24 پست

⭕️ موافقت وزارت آموزش و پرورش با دو بار فرصت ترمیم معدل در سال برای دانش آموزان

✅ فرشاد ابراهیم‌پور عضو کمسیون آموزش و تحقیقات مجلس:

🟡 دیدگاه کمیسیون آموزش مجلس این است که تاثیر قطعی معدل را در پایه دهم نداشته باشیم و در پایه یازدهم، تاثیر مثبت داشته باشیم.

🟡 همچنین در پایه دوازدهم نیز تاثیر قطعی 40 درصد را داشته باشیم؛ این موضوع جمع‌بندی نظر نهایی کمیسیون است که به وزیر آموزش و پرورش و شورای عالی انقلاب فرهنگی منعکس کرده‌ایم.

🟡 دیگر پیشنهاد کمیسیون در جلسه اخیر با وزیر آموزش و پرورش در زمینه ترمیم معدل این بود که دو بار ترمیم معدل در سال انجام شود چون دانش آموزان به آن نیاز دارند.

🟡 وزیر آموزش و پرورش نیز با این پیشنهاد کمیسیون  موافقت کرد و بناست به عنوان دیدگاه وزارت آموزش و پرورش، به شورای عالی انقلاب فرهنگی منعکس شود

وطن ای هستی من..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چههههه عالی اگه دهم نباشه و یازدهم تاثیر مثبت باشه فوق العاده اس😍

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

هی اجرا هم بشه از سال بعد اجرا میشه

امسال که امتحانا فقط خرداده

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

از۴۰۵به بعد میشهامسال نمیرسه

یعنی کنکور امسال نه، سال آینده اینجوری میشه ؟

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

همچین خبر خوشیم نیست پارسالم بخاطر همین پشت کنکوریا انقد ترازا و رتبه ها داغون داده شد

وقتی هر سال تاثیر معدل قطعیه منطقیه که همه دوباره همون امتحانات رو بدن! چون مثل کنکورِ فقط تشریحی پس همه باید بتونن شرکت کنن

کاربری دوستم فعلا دست منه