2777
2789

چون پول نداش..گفت وام ک رسید مال تو...بنظر شما وام النگو بخرم واسه خودم یا ماشین بخریم؟نمیدونم ماشین واحبتره یا طلا نخرم بیخیال نشه

ماشین ندارید ماشین واجبتره بزن به نام خودت

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این الان نداره ی طلا بخره میخایش چیکار لابد سنشم کمه

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

وام شوهرم دادیم وسایل خونهوام خودمو دادیم ماشینطلام النگو و انگشترم داشتم فروختمشهیچی طا ندارم

الان راضی ای؟بنظرم مرد ماشین نداشته باشه انگیزه داره بخره اما طلا نداشته باشی براش مهم نیس

الان راضی ای؟بنظرم مرد ماشین نداشته باشه انگیزه داره بخره اما طلا نداشته باشی براش مهم نیس

سخته ماشین خریدن تو این دوره

ماشینو نمیشه قسطی خرید ولی طلا رو میشه 

کم کم بخری بذاری کنار

امروز برقم،،کاملا رفته:(