2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من اتفاقا مهربون وشوخم ولی باز نمیدونم چرا محبوب نیستن بااینکه ظاهرمم بدنیس

من مهربون نمیدونم ولی خیلی بامزه و شوخم

ولی یه سری چیزارو دوست دارم بقیه رعایت کنن ولی نمیکنن و در نهایت من ناراحت میشم اونام باهام قطع ارتباط

بنظرت کارم اشتباهه؟

اونور را نگاه کن.

من نمیگم واقعا خیلی خوبمولی آدم خوبیم بد نیستم بازم هیچکس اونقد به من جذب نمیشه

نمیفهمم وافعا

خودشون انتظار دارن من هرطوری که اونا راضین رفتار کنم(واقعا هم با ملاحظه رفتار میکنم)ولی اونا متقابلا این حرکتو نمیزنن!

اونور را نگاه کن.

حالا یه چیزی بگم😄من همسرم بیش از حد اجتماعیه همش دوست داره تو جمعیت برهما تا حالا بعد ۴سال یه مسافر ...

فک کنم اینطوری خیلی سخت باشه منم درونگرام و اکثرا تو جمع ها مشغولم با گوشیم من حتما باید با ی درونگرا ازدواج کنم چون اصلا حوصله جمع رو ندارم

مناز بچگی دوست داشتم محبوب باشماما خب ن اونقدر توانایی ارتباط گرفتنم خوبه ن زیادی حوصله‌ی بقیه رو دا ...

دقیقا همه چی از همین حوصله بقیه رو نداشتن شروع شروع میشه

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

من محبوب نیستم که خوب بخاطر اخلاقم هست زود با کسی گرم و صمیمی نمیشم واگر از کسی ناراحت بشم توی چهره و رفتارم نشون میدم دست خودم نیست 

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

ب نظرم بعضیا کلا شانسشون خوبه من میشناسم یکی انقد مغروره ک نگو ولی بازم همه عاشقشن

آره واقعا منم چهره ام مغرور نشون میده متاسفانه ولی خیلی مهربون ام چه فایده همه فکر میکنن من خودم و میگیرم 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔