2777
2789

ریشه های فرش مگه نباید سفید باشه الان که نگاه کردم دیدم اصلا این ریشه طوسی که مثل ابریشم هم میمونه مال خود فرش نیست دوخته شده بهش 😔 

اول تحقیق نکردم خرید آلان شنیدم میگن خوب نیست فرش کاشان

اینقدم پرز میده که،😔 

ممنون میشم چیزی میدونید بهم بگین 🙏

گمان می برم که اگر خداوند ، صد هزار گونه خنده می آفرید اما رسم اشک ریختن را نمی آموخت ، قلب حتی تاب ده روز تپیدن را هم نمی آورد…

از فرش فروش پرسیدم چرا ریشه ها فرش طوسی 

گفت جدیدن اینجورن

گمان می برم که اگر خداوند ، صد هزار گونه خنده می آفرید اما رسم اشک ریختن را نمی آموخت ، قلب حتی تاب ده روز تپیدن را هم نمی آورد…

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کی گفته فرش کاشان خوب نیست 80درصد فرشهای بازار از کاشان هست بعدشم مشکلت با ریشه فرش چیه ؟

رنگش طوسی و مال خود چله فرش نیست یه ریشه طوسی ابریشم بهش دوختن

اگه دوست داری عکسشو بفرست تا بتونم نظر قطعی بدم 

احتمالا ریشه های فرش دست بافه 

من چند روز پیش بازار فرش بودم یه فرش دیدم با ریشه های متفاوت از فروشنده پرسیدم گفت ریشه ها با دست بافته شده به فرش و از قضا یه دو تومن هم گرونتر از فرشای دیگه بود 

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

بعد یه عمری یه دست فرش نو خریدم اینم اینجور شد 

😭😭😭 

چند بار فرش خریدم از تو دیوار می‌گرفت آمد این دفع نو بگیرم 

اگه دوست داری عکسشو بفرست تا بتونم نظر قطعی بدم احتمالا ریشه های فرش دست بافه من چند روز پیش بازار ف ...

الان میفرستم

خب تو مگه تارو پود فرش رو دیدی اون هم‌حتما این رنگی هست در ضمن ریشه فرش که چیز مهمی به حساب نمیاد

فرستادم ببینید

اگه دوست داری عکسشو بفرست تا بتونم نظر قطعی بدم احتمالا ریشه های فرش دست بافه من چند روز پیش بازار ف ...

فرستادم